Hands on: Έξυπνα προϊόντα που θα προστατέψουν τα χέρια σου από τον χειμώνα!

Τα χέρια σου αντέχουν πολλά, χωρίς να διαμαρτύρονται- χάρισέ τους 1 λεπτό από το χρόνο σου και φρόντισέ τα όπως τους αξίζει!
Hands on: Έξυπνα προϊόντα που θα προστατέψουν τα χέρια σου από τον χειμώνα!



Η επιδερμίδα των χεριών είναι ιδιαίτερα λεπτή και εκτεθειμένη στις εξωτερικές επιθέσεις. Είναι στο χέρι σου να την προστατέψεις για να την κρατήσεις απαλή και νεανική- μην ξεχνάς πως τα χέρια μας προδίδουν πρώτα την ηλικία μας! 

 

Apivita Handcare Κρέμα για Ξηρά-Σκασμένα Χέρια. Βαλσαμέλαιο, φυσικό έλαιο ελιάς και άγριου τριαντάφυλλου, μελισσοκέρι, βούτυρο καριτέ και γλυκερίνη, αιθέρια έλαια από Γεράνι και Λεβάντα και, φυσικά, πρόπολη, συνθέτουν το θαυματουργό κοκτέιλ που επαναφέρει την απαλότητα στα χέρια. 

Diptyque Eau Rose Hand Lotion.  Ελαφριά στην υφή αλλά ενισχυμένη με τριαντάφυλλο, περγαμόντο, κέδρο, έλαια macadamia και aloe vera, προσφέρει θρέψη και αγκαλιάζει τα χέρια με την πιο υπέροχη ευωδιά. (στα attica)  


Laura Mercier Fresh Fig Hand Creme. Η βαθιά ενυδάτωση συνδυάζεται με ένα ντελικάτο άρωμα από φρέσκα σύκα, νέκταρ βερίκοκου και ylang ylang. (στα attica)

 
Elizabeth Arden Height Hour Cream Intensive Moisturizing Hand Treatment. Η θρυλική φόρμουλα της μεγάλης κυρίας της ομορφιάς, Elizabeth Arden, βρίσκεται στην καρδιά αυτής της κρέμας που επανορθώνει ακόμα και τα πιο ταλαιπωρημένα, σκασμένα χέρια.


Dove Purely Pampering Hand Cream.  Η πλούσια υφή της, ενισχυμένη με εκλεκτούς ενυδατικούς και θρεπτικούς παράγοντες, καταπραϋνει τα χέρια ενώ το Βούτυρο Καριτέ και η βανίλια τα τυλίγουν με μια υπέροχη, ζεστή ευωδιά που διαρκεί.


Molton Brown Alba White Truffle Hand Treatment. Από εκλεκτό, αγαπημένο συστατικό των chef, η λευκή τρούφα της Άλμπα γίνεται star συστατικό σε ένα πολυτελές treatment χεριών που αφήνει τα χέρια βελούδινα. Όσο για την ευωδιά της,δεν θα μπορούσε παρά να είναι εξίσου gourmet, συνδυασμένη με μοσχοκάρυδο, μοσχολίβανο και βανίλια. (Heaven On Earth)


The Body Shop Wild Argan Oil Hand Cream. Ξηρότητα και παρονυχίδες εξαφανίζονται, χάρη στο βιολογικό έλαιο argan που προσφέρει εντατικές δόσεις θρέψης και επανόρθωσης.


Korres Antispot Κρέμα Χεριών με βιολογικό Αμυγδαλέλαιο & Βιταμίνη C . Παράλληλα με την προστασία από την ξηρότητα, αυτή η μη λιπαρή κρέμα χεριών εξασφαλίζει και προστασία από τον ήλιο και τις πανάδες χάρη στις βιταμίνες C και E και το SPF 15 που διαθέτει. Μόνη προϋπόθεση: να την χρησιμοποιείτε καθημερινά, όλο το χρόνο! (8,50 ευρώ)

 


La Roche-Posay, Cicaplast Hand Cream. Η πρωτοποριακή τεχνολογία φραγμού που διαθέτει, δημιουργεί ένα «αόρατο» φιλμ προστασίας, που είναι ανθεκτικό στο νερό. Το κοκτέιλ από γλυκερίνη, βούτυρο καριτέ και νιασιμίδη που περιέχει, καταπραΰνει, επανορθώνει και προστατεύει ακόμα και τα πιο ξηρά, σκασμένα και ταλαιπωρημένα χέρια.