Γαλλικό μανικιούρ: Ώρα να ανανεώσεις το πιο κλασσικό σχέδιο

Πάρε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου!
Γαλλικό μανικιούρ: Ώρα να ανανεώσεις το πιο κλασσικό σχέδιο



Εντάξει, ξέρουμε πόσο σου αρέσει το γαλλικό μανικιούρ και τα επιχειρήματα που έχεις για να μην το αλλάξεις είναι δυνατά. Το γαλλικό ταιριάζει με όλα, είναι κλασικό και δεν φεύγει από τη μόδα και ταιριάζει σε όλα τα δάχτυλα. Δεν είναι λίγο βαρετό όμως; Δεν θέλεις ώρες ώρες να κάνεις κάτι διαφορετικό; Να σου τραβήξει την προσοχή το μανικιούρ;

Για να μην φύγεις πολύ από το safety zone σου βρήκαμε τα πιο ωραία γαλλικά μανικιούρ με ένα twist. Θα βρεις από πουά μέχρι glitter. Πάρε ιδέες από τα παρακάτω μανικιούρ.

Αν δεν έχεις σχηματίσει ήδη τα νύχια σου σε almond shape τότε δεν ξέρω τι περιμένεις! Είναι πάρα πολύ της μόδας και το γαλλικό φαίνεται αμέσως πιο εντυπωσιακό.

Για πιο rockabilly διάθεση ζωγράφισε το πάνω μέρος πουά. Αν πιάνει το χέρι σου βάλε και το κερασάκι που είναι ό,τι πιο cute!

Για πιο γεωμετρικά σχέδια μπορείς να εμπνευστείς από αυτό το σχέδιο. Σε μερικά νύχια έχει κάνει γαλλικό και στα άλλα έχει εμπνευστεί από το vintage μανικιούρ, το μισοφέγγαρο.

Για κάτι πιο φθινοπωρινό μπορείς να συνδυάσεις το μπορντό με χρυσή γραμμή. Δοκίμασε να κάνεις εναλλάξ το μπορντό με το marble nail art.

Τέλος, αν θέλεις κάτι πιο girly αλλά ταυτόχρονα κάτι πιο glamorous μπορείς να αντικαταστήσεις το άσπρο μανό με glitter!

Τατουάζ και στα νύχια σου! Δοκίμασε αυτό το μοναδικό μανικιούρ.