Λατρεύεις τις σειρές; Τα πιο έξυπνα τατουάζ με θέμα το Breaking Bad

Θα έκανες εσύ ένα τέτοιο τατουάζ;
Λατρεύεις τις σειρές; Τα πιο έξυπνα τατουάζ με θέμα το Breaking Bad



Αν δεν έχεις πρόβλημα να στιγματίσεις το σώμα σου με τατουάζ από τις αγαπημένες σου σειρές τότε πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε ένα από αυτά που έχουν θέμα το Breaking Bad. Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις ακριβώς το ίδιο αν και το σκίτσο του Heisenberg μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, αλλά μπορείς πολύ απλά να εμπνευστείς και να δημιουργήσεις ένα δικό σου σχέδιο. Παρακάτω είναι τα πέντε πιο ωραία του διαδικτύου.

Από που να ξεκινήσεις και από που να το πιάσεις αυτό το τατουάζ! Είναι ένα πολύ έξυπνο σχέδιο γιατί πρώτον χρησιμοποιεί στοιχεία από τον περιοδικό πίνακα και το Breaking Bad σχετίζεται με τη χημεία και δεύτερον τα στοιχεία είναι υπαρκτά και σχηματίζουν τον τίτλο του τελευταίου επεισοδίου.

Αν και δεν είναι "έξυπνο" αυτό το σχέδιο δεν μπορούσα να το παραλείψω γιατί η δουλειά που έχει γίνει είναι πάρα πολύ καλή.

Ένα πολύ ωραίο mash up σχέδιο είναι αυτό των δύο πρωταγωνιστών μαζί με τα στοιχεία του περιοδικού πίνακα.

Φυσικά ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα είναι το σκίτσο του Heisenberg. Τώρα που το βλέπω, ίσως να πάω να το κάνω και εγώ!

Τέλος, αυτό το old school tattoo του Heisenberg και το γνωστό βαν δείχνει με πολύ έξυπνο τρόπο το πώς ξεκίνησε και πως τελείωσε.

Ήξερες ότι αυτή η γυναίκα κάνει δωρεάν τατουάζ πάνω σε σημάδια ενδοοικογενειακής βίας; Διάβασε περισσότερα εδώ.