Navy nail art: Το πιο καλοκαιρινό μανικιούρ!

Δες εδώ τα πιο ωραία σχέδια.
Navy nail art: Το πιο καλοκαιρινό μανικιούρ!



Ένα από τα πιο κλασσικά καλοκαιρινά trend που υπάρχουν είναι το ναυτικό στυλ. Όσα και χρόνια και να περάσουν αυτά θα παραμείνει must. Γιατί όμως να το βάλεις μόνο στα ρούχα σου όταν μπορείς να το βάλεις και στα νύχια σου; Το #FollowMe σου βρήκε στο Pinterest τα πέντε πιο όμορφα ναυτικά μανικιούρ για να δοκιμάσεις. Απλά σχέδια που όμως ξεχωρίζουν με τον τρόπο τους!

Μαζί με το ναυτικό μπλε χρώμα και ζιγκ ζαγκ ριγέ μπορείς να συνδυάσεις και ένα νύχι σε κάθε χέρι με glitter για ένα πιο βραδινό αποτέλεσμα.

Τι είναι όμως το navy χωρίς κόκκινο; Βάψε τα τρία νύχια κόκκινα, το ένα με glitter πάνω σε άσπρο μανό ενώ το άλλο ριγέ με μία καρδούλα; Δεν είσαι τόσο ρομαντική και πιάνει το χέρι σου; Αντί για καρδιά ζωγράφισε μια άγκυρα.

Το ίδιο ακριβώς μανικιούρ γίνεται φυσικά και χωρίς κάποιο σχέδιο. Ιδανικό όταν θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό αλλά δεν έχεις τον χρόνο για σχέδια.

Ρίγες και δίχτυ: Για να μην κάνεις τα συνηθισμένα.

Φυσικά το μπλε και το κόκκινο μπορεί να είναι από τα κλασσικά χρώματα του ναυτικού στυλ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να δοκιμάσεις κάτι άλλο όπως είναι το βεραμάν.