Μπορείς και εσύ να έχεις ωραία νύχια και ας είναι κοντά

Δες εδώ τι μπορείς να κάνεις.
Μπορείς και εσύ να έχεις ωραία νύχια και ας είναι κοντά



Υπάρχουν τόσα άρθρα που μιλούν για nail art και περιποίηση νυχιών αλλά λίγοι ασχολούνται αποκλειστικά με τα κοντά νύχια. Για κάποιο λόγο είναι αυτονόητο να έχουν όλες νύχια μάγισσας και μπορούν να κάνουν ό,τι τους προτείνουν. Για αυτό λοιπόν αυτό το άρθρο θα είναι για τα όμορφα κοντά νύχια και πώς μπορείς να το πετύχεις. Επειδή δεν είναι μακριά τα νύχια σου δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι και ωραία!

 

● Όπως και όταν έχεις μακριά νύχια έτσι και στα κοντά πρέπει να πας ή να κάνεις μόνη σου μανικιούρ. Δηλαδή κόβεις τα πετσάκια, τα λιμάρεις και όλη τη διαδικασία αυτή.

● Το χρώμα που είναι προτιμότερο να διαλέξεις είναι τα ανοιχτά όπως είναι τα παστέλ. Τα σκούρα χρώματα σε κοντά νύχια κάνουν τα δάχτυλα να φαίνονται μικρά.

● Εννοείται μπορείς να κάνεις σχέδια στα νύχια σου! Βέβαια είναι προτιμότερο να μην τα παραφορτώσεις αλλά αν επιμένεις δεν είναι κακό.

● Είναι λίγο δύσκολο να βάψεις τα νύχια σου όταν είναι κοντά αλλά όχι απίθανο. Χρησιμοποίησε ένα καλό πινελάκι και έχε κοντά σου το ασετόν και μπατονέτες για παν ενδεχόμενο.

● Ναι, μπορείς να δώσεις σχήμα στα νύχια σου (εκτός βέβαια αν τα τρως) απλά φρόντισε να δώσεις το κατάλληλο. Απόφυγε τα τετραγωνισμένα που δεν σε κολακεύουν.