Έλλειψη έμπνευσης στο μανικιούρ; Nail art με λογότυπα

Από τα social media μέχρι και τα μισκότα Oreo.
Έλλειψη έμπνευσης στο μανικιούρ; Nail art με λογότυπα



Έχεις έρωτα με την Coca Cola ή με τα μπισκότα Oreo; Έχεις ξεμείνει από ιδέες για μανικιούρ; Αν μπερδεύτηκες και δεν καταλαβαίνεις την σύνδεση μεταξύ των δύο ερωτήσεων σε ενημερώνουμε ότι στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πολύ ωραία σχέδια με τις αγαπημένες σου εταιρίες. Έχουν πλάκα, είναι πολύχρωμα και είναι κάτι διαφορετικό! Εμείς σου βρήκαμε τα πέντε αγαπημένα μας για να διαλέξεις.

Νύχια Stabucks: Σίγουρα θα έχεις πάρει ένα frapuccino, ένα latte ή ένα muffin από τα Starbucks. Ίσως είσαι και καθημερινή πελάτισσα εκεί! Κάνε λοιπόν για αλλαγή το λογότυπο στα νύχια σου.

Νύχια Coca-Cola: Αν είχα μακριά νύχια θα το είχα κάνει σίγουρα αυτό το σχέδιο. Το αναψυκτικό αυτό είναι αγαπημένο πολλών ανθρώπων!

Νύχια Social Media: Αν είσαι εθισμένη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το παραπάνω nail art είναι ό,τι πρέπει για σένα. Φυσικά μπορείς να αλλάξεις τα λογότυπα ανάλογα τα γούστα σου.

Νύχια Chanel: Τι πιο κλασσικό από τον οίκο Chanel; Αν θέλεις το μανικιούρ σου να μην είναι τόσο έντονο η λύση είναι να τα βάψεις άσπρα και να κάνεις το λογότυπο χρυσό.