Δοκιμάσαμε τα πιο εντυπωσιακά μανό για το καλοκαιρι

Ήρθαν στο γραφείο και ξετρελαθήκαμε...
Δοκιμάσαμε τα πιο εντυπωσιακά μανό για το καλοκαιρι



Η αλήθεια είναι ότι όταν λαμβάνουμε προϊόντα στο γραφείο όλα τα κορίτσια εκσφενδονίζονται από τις καρέκλες και όλες θέλουν να δουν τι έχουν οι τσάντες και φυσικά να τα δοκιμάσουν. Αυτή τη φορά η Oriflame φρόντισε να μας στείλει να τα πιο εντυπωσιακά προϊόντα περιποίησης χεριών και μανό για το καλοκαίρι, που φυσικό και επόμενο ήταν να τα δοκιμάσουμε όλα.

Για να δούμε μαζί την όλη super fun διαδικασία :

1o Bήμα :

Το εντυπωσιακό μανικιούρ προϋποθέτει και όμορφα χέρια. Έτσι το scrub χεριών της σειράς The One ήταν απαραίτητο. Με πλούσια θρεπτικά συστατικά και λάδι jojoba, προετοίμασε το δέρμα και απάλυνε τον την περιοχή γύρω από τα νύχια.

2ο βήμα :

Έπειτα σειρά είχε η ειδική κρέμα τόσο για τα χέρια όσο και για τα νύχια (από την σειρά The One) . Με συστατικά το Shea Butter, το υαλουρονικό οξύ και την γλυκερίνη, έκανε στη στιγμή το δέρμα απαλό, το ενυδάτωσε και φυσικά η μυρωδιά του αμυγδάλου που αφήνει στο τέλος είναι απλά τέλεια.

3ο Βήμα :

Μία extra ενυδάτωση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Η προστατευτική κρέμα χεριών και νυχιών Softcaress με Macadamia Oil, θωράκισε ακόμα περισσότερο την ενυδάτωση στα χέρια έτσι ώστε να περάσουμε στο επόμενο βήμα.

4ο Βήμα :

Ήταν ώρα να περάσουμε στα νύχια. Η βάση & top coat από την σειρά The One, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα πριν δοκιμάσουμε οποιδήποτε μανό. Είτε το χρησιμοποιήσουμε ως βάση είτε ως top coat πάνω από το κανονικό μανό, θα προστατεύσει τα νύχια μας από τυχόν μετέπειτα κιτρινίλες και θα τα κρατήσει υγιή.

5o βήμα :

H πιο διασκεδαστική ώρα έφτασε! Πρώτο μανό και αγαπημένο ήταν το φούξια από την σειρά The one (με κωδικό : 30528). Μανό με μεγάλη διάρκεια και με πινελάκι υψηλής τεχνολογίας για τέλεια εφαρμογή, μάλλον αποτελεί το χρώμα του καλοκαιριού.

6ο Βήμα :

Άλλο ένα εκπληκτικό μανό της ίδιας σειράς ήταν αυτό σε λεμονί απόχρωση (με κωδικό 31488). Ένα χρώμα γλυκό, φρέσκο που θα ταιριάξει ιδανικά το καλοκαίρι με τη μαυρισμένη μας επιδερμίδα.

7o Βήμα :

Last but not least, σειρά είχε το μανό (με κωδικό 31485) The One σε έντονο πράσινο χρώμα. Μια ιδιαίτερη επιλογή για ιδιαίτερα κορίτσια.

Εσένα ποιο ήταν το αγαπημένο προϊόν ή μανό;

Δες εδώ, πως μπορείς να βάψεις τα νύχια σου με αγαπημένους ήρωες των comic!