Η beauty editor του #FollowMe δοκίμασε τα πιο ωραία αντηλιακά

Δες της εκδήλωση της Hawaiian Tropic.
Η beauty editor του #FollowMe δοκίμασε τα πιο ωραία αντηλιακά



Πριν μερικές μέρες ήμουν καλεσμένη στο καλοκαιρινό event της Hawaiian Tropic. Ναι, ναι εκείνα που μυρίζουν τόσο υπέροχα. Η εκδήλωση διοργανώθηκε στην Γλυφάδα στο Balux Dreams. Είχαν στολίσει το χώρο με τα αντηλιακά, υπήρχαν σαμπάνιες, ορεκτικά και το καλύτερο στολίδι ήταν το ηλιοβασίλεμα.

Φυσικά σαν beauty junkie που είμαι έτρεξα στο stand με τα προϊόντα της Hawaiian Tropic για να τα δοκιμάσω όλα. Ψέκασα τα χέρια μου, τα πόδια μου και όταν είχα ξεμείνει από μέρη του σώματος ψέκασα και λίγο στον φίλο μου! Στη συνέχεια άρχισε η παρουσίαση. Η οικοδέσποινα ήταν η Νικολέτα Ράλλη και αφού μας παρουσίασε τα προϊόντα μας σύστησε τον δερματολόγο Τσιλίκας Αναστάσιος ο οποίος με τη σειρά του μας μίλησε για την προστασία από τον ήλιο.

Μόλις τέλειωσε μας ανακοίνωσαν πως θα γίνει και ένας μίνι διαγωνισμός. Έπρεπε να βγάλουμε μια selfie με κάποια από τα προϊόντα και η νικήτρια θα κέρδιζε μασάζ. Έτρεξα να βγάλω την καλύτερη φωτογραφία αλλά τελικά δεν κέρδισα. Δεν πειράζει όμως γιατί η νικήτρια ήταν μητέρα οπότε σίγουρα θα το άξιζε περισσότερο από μένα!

Όπως και να έχει, η εμπειρία ήταν πολύ ωραία και εφοδιάστηκα με τα κατάλληλα εργαλεία για το καλοκαίρι.