Λατρεύεις τα παγωτά; Τότε αυτά τα μανικιούρ θα σε ξετρελάνουν

Πάρε ιδέες για την επόμενη φορά που θα φτιάξεις τα νύχια σου.
Λατρεύεις τα παγωτά; Τότε αυτά τα μανικιούρ θα σε ξετρελάνουν



Και ποιος δεν λατρεύει το παγωτό; Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν τρελαίνομαι αλλά δεν το λέω παραέξω γιατί με κοιτούν λες και έχω έρθει από άλλον πλανήτη. Γι’ αυτό και το άρθρο αυτό είναι αποκλειστικά για σένα που όντως το λατρεύεις. Έψαξα στο διαδίκτυο να βρω τα πιο ωραία και εντυπωσιακά μανικιούρ με παγωτά. Είναι τόσο γλυκά και κατάφεραν μέχρι και να μου ανοίξουν την όρεξη! Πάρε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου.

Αν νομίζεις ότι τα νύχια σου είναι μικρά για να χωρέσουν ένα ολόκληρο παγωτό υπάρχει ο τρόπος της φωτογραφίας. Φτιάξε το παγωτό σου στο ένα χέρι ενώ στο άλλο ζωγράφισε το χωνάκι.

Αν σου αρέσει το 3D nail art τότε το παγωτό είναι το καλύτερο σχέδιο για να πειραματιστείς. Ολοκλήρωσε το μανικιούρ σου με μικρά στρασάκια για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Φυσικά δεν είναι απαραίτητο να βάλεις σε κάθε νύχι ένα παγωτό. Μπορείς να βάλεις σε όσα θες και συμπλήρωσε τα άλλα νύχια με έντονα χρώματα που ταιριάζουν.

Είτε το διαλέξεις ασπρόμαυρο είτε το κάνεις 3D είναι ένα απόλυτα καλοκαιρινό μανικιούρ. Δοκίμασέ το!

Είσαι γενικώς όμως γλυκατζού; Βάλε τότε τα αγαπημένα σου στα νύχια σου. Αν κάνεις δίαιτα απέφυγέ το αλλιώς θα σου ανοίγει συνέχεια την όρεξη!