Heart attack: Βάλε καρδούλες στα νύχια σου

Δεν χρειάζεται να είσαι girly girl για να το προτιμήσεις. Υπάρχουν και άλλα σχέδια!
Heart attack: Βάλε καρδούλες στα νύχια σου



Πλησιάζει το Σαββατοκύριακο οπότε είναι καιρός να ανανεώσεις το μανικιούρ σου. Τι θα κάνεις όμως αυτή τη φορά; Μην ανησυχείς για τίποτα! Είμαι εγώ εδώ για να σου δίνω συνεχώς ιδέες για μανικιούρ, πεντικιούρ, μαλλιά και μακιγιάζ. Άρα σε καλύπτω. Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στο μανικιούρ με καρδιές. Μπορεί να μην είμαι girly girl αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι υπάρχουν μερικά σχέδια για τα νύχια που δεν είναι και τόσο άσχημα. Πάρε ιδέες παρακάτω.

Τι πιο γλυκό από πουά και διακριτικές καρδούλες. Είναι ένα πολύ εύκολο σχέδιο. Βάψε πρώτα τα νύχια σου άσπρα, κάνε τη ροζ καρδούλα, κάνε το μαύρο περίγραμμα και μετά τις βούλες.

Αν θέλεις όμως κάτι που να μην κάνει εντύπωση μπορείς να κάνεις το συγκεκριμένο σχέδιο. Βάψε πρώτα το νύχι σου άσπρο και πέρασε από πάνω το ροζ αφήνοντας ένα σχέδιο καρδιάς.

Ποιος είπε ότι οι καρδιές πρέπει να είναι μόνο κόκκινες ή ροζ; Το μαύρο είναι ότι πρέπει για να δώσεις ένα πιο gothic look στο τόσο γλυκό σχέδιο.

Καρδιές, διαφορετικά παστέλ χρώματα και μικρά τρουκς είναι η συνταγή του συγκεκριμένου μανικιούρ. Δεν χρειάζεται να περιοριστείς σε αυτά χρώματα, μπορείς να βάλεις και πολύ πιο έντονα.

Ένα άλλο τέλειο μανικιούρ είναι αυτό το κόκκινο με άσπρες καρδιές με ουρά. Η αλήθεια είναι ότι στο συγκεκριμένο σχέδιο θα χρειαστείς σταθερό χέρι. Βέβαια καμία γυναίκα δεν πέτυχε το τέλειο σχέδιο με την πρώτη.