Οι καλύτερες συμβουλές αποτρίχωσης για να φοράς στράπλες ρούχα

Ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις για φέτος το καλοκαίρι.
Οι καλύτερες συμβουλές αποτρίχωσης για να φοράς στράπλες ρούχα



Εντάξει, οι μασχάλες δεν θα είναι ποτέ πραγματικά όμορφες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλεις να είναι όσο πιο ωραίες γίνεται. Γενικά η αποτριχωμένη μασχάλη θεωρείται ωραία αλλά υπάρχουν και αρκετοί που διαφωνούν. Προσωπικά την προτιμώ αποτριχωμένη γι' αυτό και το κείμενο είναι βασισμένο σε αυτή τη γνώμη. Μάζεψα λοιπόν τις καλύτερες συμβουλές για να κυκλοφορείς κάθε μέρα με straples ρούχα.

 

Ο πιο γρήγορος και ανώδυνος τρόπος για αποτρίχωση είναι με το ξυράφι. Επειδή η επιδερμίδα σε αυτό το σημείο είναι ευαίσθητη φρόντισε να έχεις απλώσεις κάποιο τζελ ή αφρό ξυρίσματος για να γλιστράει το ξυραφάκι. Βέβαια τα αποτελέσματα δεν κρατούν πάνω από δύο μέρες οπότε αν δεν θέλεις να δεις ξυραφάκι για έναν μήνα προτίμησε να κάνεις αποτρίχωση με κερί.

Προτού ξεκινήσεις την αποτρίχωση όμως καλό είναι να κάνεις απολέπιση σε αυτή τη περιοχή. Θα διώξεις όλα τα νεκρά κύτταρα με αποτέλεσμα τα εργαλεία που χρησιμοποιείς για αποτρίχωση να έχουν καλύτερη απόδοση. Bonus: Η επιδερμίδα θα είναι ακόμα πιο λεία.

Βρες το κατάλληλο αποσμητικό. Δεν ταιριάζουν όλα τα αποσμητικά σε όλες τις επιδερμίδες. Αν αρχίζει να τις νιώθεις ξηρές μάλλον πρέπει να αλλάξεις την εταιρία. Διάβασε τις συσκευασίες για την καταλληλότητα του καθενός.