Φρουτένια νύχια που πρέπει να δοκιμάσεις για το καλοκαίρι

Τι πιο δροσερό από μανικιούρ-καρπούζι;
Φρουτένια νύχια που πρέπει να δοκιμάσεις για το καλοκαίρι



Τώρα που έχει μπει επίσημα το καλοκαίρι είναι καιρός να ανανεώσεις και το μανικιούρ σου. Τι πιο καλοκαιρινό και δροσερό από φρουτένιο nail art; Καρπούζια, ακτινίδια και ανανάδες είναι μερικά από τα σχέδια που θα συναντήσεις παρακάτω. Όχι, δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας για να τα κάνεις μόνη σου. Αυτά που χρειάζεσαι είναι λίγη υπομονή, σταθερό χέρι και τα κατάλληλα χρώματα.

Ποιος θα φανταζόταν πως να δημιουργήσεις nail art σε ακτινίδιο θα ήταν τόσο εύκολο. Το μόνο που κάνεις είναι σχεδιάζεις μερικές γραμμές και προσθέτεις μαύρες βούλες. Ένα nail art κατάλληλο για τις μέρες που δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου.

Σίγουρο το πιο καλοκαιρινό φρούτο είναι το καρπούζι οπότε γιατί να μην το βάλεις και στα νύχια σου; Σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

Αν είσαι όμως πιο πολύ της φρουτοσαλάτας μπορείς να δοκιμάσεις ένα διαφορετικό φρούτο σε κάθε νύχι.

Βέβαια μπορεί να προτιμάς κάτι πιο διακριτικό. Βάψε τρία νύχια σε ένα χρώμα και στα άλλα δύο βάλε κάποιο φρούτο της αρεσκείας σου.

Φυσικά υπάρχει και η μπανάνα! Είναι πραγματικά ένα πολύ εύκολο σχέδιο το οποίο θα δείχνει τέλειο σε φόντο που κάνει αντίθεση όπως είναι το βεραμάν.