Μια καλή ρουτίνα στο μπάνιο

Δες πως να διαμορφώσεις την ρουτίνα σου για να βγεις λαμπερή και όμορφη από το μπάνιο.
Μια καλή ρουτίνα στο μπάνιο



Ο καθένας ακολουθεί τη δική του ρουτίνα στο μπάνιο αλλά είναι πάντα καλό να ακούς και για άλλες για να μαθαίνεις πράγματα που ίσως δεν ήξερες και μπορούν να σε βοηθήσουν.

 

Τα καυτά μπάνια είναι το καλύτερο πράγμα στο χειμώνα και κάνει και καλό στο δέρμα. Από μία άποψη όμως. Το θετικό είναι ότι αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος αλλά το αρνητικό είναι ότι ξεραίνεται το δέρμα. Αν παρατηρήσεις αυτό το φαινόμενο προσπάθησε να μην κάνεις πολύ ώρα με ζεστό νερό γιατί καταλαβαίνω ότι χειμωνιάτικα δεν μπορείς να κάνεις και με κρύο.

Βάλε δύο φορές σαμπουάν για να καθαρίσει καλύτερα η τρίχα και φρόντισε να τα ξεπλύνεις καλά. Μην πλένεις κάθε μέρα όμως τα μαλλιά σου γιατί έτσι λαδώνουν και πιο εύκολα.

Βάλε conditioner ή μάσκα μαλλιών ανάλογα με την ανάγκη που έχεις. Μην ξεχάσεις ότι δεν πρέπει να το απλώσεις στη ρίζα γιατί χάνεις τον όγκο.

Κάνε απολέπιση. Είναι καλή ευκαιρία αφού είσαι ήδη βρεγμένη να κάνεις απολέπιση στο σώμα σου για να ξαναποκτήσεις την λάμψη.

Προτίμησε αφρόλουτρο σε μορφή κρέμας αντί για τζελ για να μην αφυδατώνεται τόσο εύκολα το δέρμα σου.

Βάλε conditioner σώματος έτσι δεν χρειάζεται να βάλεις και ενυδατική μετά. Πλέον υπάρχουν διάφορα είδη αν και είναι ακόμα πολύ καινούργιο στο εμπόριο.