Ένα καλλυντικό που πρέπει να γίνει υποχρεωτικό: Το αποσμητικό

Ειδικά το καλοκαίρι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα...
Ένα καλλυντικό που πρέπει να γίνει υποχρεωτικό: Το αποσμητικό



Εγώ δεν οδηγώ. Αυτό σημαίνει ότι πηγαίνω παντού με τις συγκοινωνίες. Ειλικρινά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα μιας και σπάνια χρησιμοποιώ λεωφορεία γιατί είναι το χειρότερο μέσο. Το μόνο πρόβλημα είναι όταν καλοκαιριάζει, φορούν όλοι (άντρες και γυναίκες) τα αμάνικα, έχει κόσμο και οι μισοί από αυτούς δεν ξέρουν τι πάει να πει αποσμητικό.

Ευτυχώς είμαι αρκετά ψηλή οπότε πολλές φορές το κεφάλι μου είναι πιο ψηλά από τις μασχάλες πολλών ανθρώπων αλλά όταν έχει τόσο κόσμο πάντα θα μυρίζει περίεργα. Αντί λοιπόν να βάζουν άτομα που διαφημίζουν κινητές τηλεφωνικές εταιρίες στις εισόδους των συγκοινωνιών γιατί δεν υπάρχουν εταιρίες προσωπικής φροντίδας να μοιράζουν αποσμητικά;

Φυσικά για να μπαίνεις σε στήλη ομορφιάς σημαίνει ότι το αποσμητικό είναι βασικό καλλυντικό για σένα. Βέβαια πάντα ψάχνεις το καλύτερο! Εκείνο που δεν αφήνει σημάδια, που δεν στεγνώνει την επιδερμίδα, που έχει μεγαλύτερη διάρκεια και πάει λέγοντας. Παρακάτω έχουμε μαζί τα δικά μας αγαπημένα αποσμητικά για να διαλέξεις το καλύτερο.