Όμορφα λαμπερά πόδια έτοιμα για το καλοκαίρι

Μάθε τα μικρά μυστικά για να τα αποκτήσεις και εσύ.
Όμορφα λαμπερά πόδια έτοιμα για το καλοκαίρι



Δεν ξέρω για σένα, εγώ ήδη άρχισα να φοράω τα πρώτα μου σορτσάκια! Μπορεί να είμαι ακόμα κάτασπρη αλλά με τόση ζέστη δεν μπορώ να βάλω μακρύ παντελόνι πια. Η αλήθεια είναι όμως πως για να κυκλοφορείς με τα πόδια έξω ειδικά μετά από τόσους μήνες που ήταν κρυμμένα λόγω του χειμώνα, χρειάζονται μια ειδική φροντίδα. Ας τα πάρω όμως με την σειρά.

 

Πρώτα απ’ όλα κάνε απολέπιση και όχι ακόμα αποτρίχωση. Φρόντισε να φύγουν όλα τα νεκρά κύτταρα, να αποκτήσεις λαμπερό δέρμα και μετά είσαι έτοιμη για το ξυράφι ή το κερί.

Όσο free spirit και να είσαι, οι τρίχες στο πόδι δεν είναι ωραίες. Ίσως αν είσαι ξανθιά να την γλυτώνεις για μερικές μέρες ακόμα αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να αποτριχωθείς.

Για να τονώσεις τα πόδια σου χρειάζεσαι γυμναστική. Αν απεχθάνεσαι το γυμναστήριο προσπάθησε απλά να περπατήσεις περισσότερο και να ανεβαίνεις από τις σκάλες αντί για το ασανσέρ.

Τώρα που έχει καλό καιρό μπορείς να αντέξεις κρύο νερό. Τι εννοώ; Μόλις τελειώνεις με το μπάνιο σου, ξέπλυνε το σώμα άλλη μια φορά αλλά με κρύο νερό. Με αυτόν τον τρόπο κλείνουν όλοι οι πόροι άρα και λεία επιδερμίδα.

Τέλος, μην ξεχνάς την καλή ενυδάτωση. Δεν χρειάζονται τα πόδια σου μόνο τον χειμώνα τα body butter αλλά και το καλοκαίρι. Αντί όμως για body butter προτίμησε body lotion που είναι πιο ελαφρύ.