Χρήσιμες συμβουλές για να δώσεις έμφαση στα μάτια σου

Απόκτησε επιτέλους και εσύ το σέξι βλέμμα.
Χρήσιμες συμβουλές για να δώσεις έμφαση στα μάτια σου



Αν δεν έχεις τόσο εντυπωσιακά μάτια όπως είναι και τα δικά μου που είναι απλά καστανά, πρέπει να βρεις τρόπους για να τα τονίσεις. Καμιά φορά λες πως τα σέξι κόκκινα χείλη αρκούν για ένα υπέροχο μακιγιάζ αλλά τι κάνεις... αν για παράδειγμα έχεις βγει για φαγητό; Πρέπει να βρεις λοιπόν μια άλλη λύση για να είσαι εντυπωσιακή, δίνονται έμφαση στα μάτια! Πώς; Διάβασε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες συμβουλές που έχουμε να σου προτείνουμε.

 

► Μπορεί να σε τρομάζει το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες αλλά η αλήθεια είναι πως έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αν δηλαδή οι βλεφαρίδες σου δεν κάνουν την φυσική καμπύλη μπορείς να ζεστάνεις το ψαλιδάκι με το σεσουάρ πρώτα.

► Το ήξερες πως το μαύρο μολύβι ματιών στην εσωτερική γραμμή του βλεφάρου μικραίνει το μάτι; Βάλε το μαύρο λοιπόν ακριβώς κάτω από τις βλεφαρίδες και βάλε ένα μπεζ στην εσωτερική γραμμή. Θα δεις να αλλάζει όλη η εικόνα.

► Μπορεί να έχεις κάνει το πιο ωραίο μακιγιάζ του κόσμου αλλά αν έχεις μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια χαλάς όλη την εικόνα. Φρόντισε να επενδύσεις λοιπόν σε ένα καλό concealer και πούδρα.

► Για πιο πυκνές βλεφαρίδες βάψε την εσωτερική γραμμή του πάνω βλεφάρου με ένα μαύρο αδιάβροχο μολύβι ματιών. Κάνει θαύματα στο μακιγιάζ σου!

► Δεν θα κρεμούσες έναν πίνακα χωρίς μια ωραία κορνίζα γι’ αυτό μην ξεχνάς να δίνεις λίγη προσοχή και στα φρύδια σου. Αν τα φυσικά σου δεν είναι πυκνά μπορείς να τα γεμίσεις με ένα μολύβι φρυδιών.