Γάμος άνοιξη - καλοκαίρι: Όλα όσα πρέπει να έχει μια νύφη στο νεσεσέρ της την ημέρα του γάμου

Εσύ μπορεί να μην κουβαλάς τσάντααλλά η μητέρα σου θα έχει σίγουρα μία μαζί της...
Γάμος άνοιξη - καλοκαίρι: Όλα όσα πρέπει να έχει μια νύφη στο νεσεσέρ της την ημέρα του γάμου



Πλησιάζει η μεγάλη μέρα σου και είσαι έτοιμη με τις προετοιμασίες! Σκέφτεσαι που θα βαφτείς, πώς θα φτιάξεις τα μαλλιά και τι σχέδιο θα κάνεις στα νύχια σου. Τι γίνεται όμως που εκείνη την ημέρα δεν θα μπορέσεις να κουβαλήσεις τσάντα; Πώς θα επιβιώσεις χωρίς το νεσεσέρ σου; Γι' αυτό θα έχεις την μαμά! Κάν'της δώρο μια ωραία μεγάλη επίσημη τσάντα και ετοίμασε το τσαντάκι με τα απαραίτητα χωρίς άλλο άγχος.

Τι είναι αυτά που θα χρειαστείς λοιπόν για να νιώθεις ήρεμη εκείνη τη μέρα;

ΡΟΥΖ

Το ρουζ είναι το πρώτο προϊόν μακιγιάζ που φεύγει συνήθως και επειδή είναι πολύ σημαντικό για να φαίνεσαι φρέσκια πρέπει να μπορείς να το βάλεις ανά πάσα στιγμή.

LIPGLOSS

Εσύ μπορεί να φοράς κραγιόν εκείνη την ημέρα αλλά μετά στο δείπνο; Δεν θέλεις να σου χαλάσει γι' αυτό προτίμησε τα lipgloss που είναι πιο εύκολα και μπορείς να τα βάλεις και χωρίς καθρέπτη,

ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ βολεύουν ακριβώς για την παραπάνω περίπτωση. Μόλις έρχεται η ώρα του φαγητού είσαι έτοιμη να βγάλεις το κραγιόν και να βάλεις το lip gloss.

ΠΟΥΔΡΑ

Αν είσαι από τις τυχερές θα έχεις καλό καιρό στον γάμο σου. Υπάρχει όμως ένα αρνητικό, η ζέστη! Δεν θέλεις το πρόσωπό σου να λάμπει πιο πολύ και από τον ήλιο γιατί ξέρεις πώς δεν θα βγεις όμορφη στις φωτογραφίες. Φρόντισε να έχεις λοιπόν την πούδρα κοντά σου.

ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ

Η βραδιά τελειώνει και εσύ δεν έχεις κουράγιο ούτε να πας στο αυτοκίνητο με τα τακούνια σου. Βάλε λοιπόν μερικές αναδιπλούμενες μπαλαρίνες ή κάποιες πιο φθηνές στην τσάντα της μητέρας σου.

ΚΛΩΣΤΗ ΚΑΙ ΒΕΛΟΝΑ

Είναι σχεδόν αδύνατο να σκιστεί το φόρεμά σου αλλά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πάρε κλωστή και βελόνα μαζί σου.

ΦΟΥΡΚΕΤΕΣ

Αν επέλεξες να κάνεις κάποιο περίτεχνο χτένισμα σίγουρα θα χρειαστείς κάποιες φουρκέτες έξτρα. Συνήθως όσο περνάει η ώρα, τόσο χαλαρώνει το χτένισμα οπότε είναι καλύτερο να είσαι προετοιμασμένη και να έχεις μαζί σου τα τσιμπιδάκια για να μαζέψεις ότι τούφες πέφτουν.