Γιατί να δοκιμάσεις τα περίεργα χρώματα στο μακιγιάζ σου (ρεπορτάζ αγοράς)

΄Ηξερες πως υπάρχεις γαλάζιο κραγιόν και κίτρινο eyeliner;
Γιατί να δοκιμάσεις τα περίεργα χρώματα στο μακιγιάζ σου (ρεπορτάζ αγοράς)



Άσε με να μαντέψω! Το κλασσικό μακιγιάζ σου είναι γήινες σκιές με nude κραγιόν και για αλλαγή βάζεις κόκκινο. Όχι δεν σε κρίνω γιατί και το δικό μου χαρακτηριστικό μακιγιάζ δεν είναι τόσο πρωτότυπο μιας και απλά κάνω έντονο eyeliner. Γιατί όμως να μην δοκιμάσεις κάτι καινούργιο, κάτι πιο χαρούμενο; Πολλές φορές βολεύεσαι με την ρουτίνα σου και είναι η ασφαλής επιλογή γιατί ξέρεις πως σου πηγαίνει. Όμως έτσι θα ζεις; Χωρίς ρίσκα; Σίγουρα αυτό το ρίσκο δεν συγκρίνεται όπως είναι να αφήσεις τα πάντα και να μετακομίσεις σε μια ξένη χώρα αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις.

Όταν λέω “περίεργα” χρώματα εννοώ στο μακιγιάζ. Για παράδειγμα το κίτρινο δεν είναι περίεργο αλλά αν βάλεις όμως κίτρινο κραγιόν αμέσως γίνεται. Ναι, υπάρχει κίτρινο κραγιόν. Αν όμως δεν θα τολμούσες, ειδικά για πρώτη φορά, να φορέσεις ένα τέτοιο κραγιόν μπορείς να δοκιμάσεις τα περίεργα χρώματα στο eyeliner. Μπορείς να το φορέσεις ή μόνο του ή σε συνδυασμό με μαύρο δηλαδή το διπλό eyeliner.

Σου αρέσει η ιδέα αλλά φοβάσαι πως θα σε κοροϊδέψουν οι φίλοι σου; Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος γιατί σύντομα θα αρχίσουν τα fashion week και στην Ελλάδα όπου όλοι είναι ντυμένοι και βαμμένοι πιο edgy. Βάλε λοιπόν το κίτρινο κραγιόν για να το συνηθίσεις πάνω σου και πήγαινε εκεί για πρώτη φορά. Μόλις συνηθίσεις εσύ τον εαυτό σου θα σε συνηθίσουν και οι φίλοι σου!