Η Taylor Swift στα Elle Style Awards: Αντίγραψε την beauty εμφάνισή της (ρεπορτάζ αγοράς)

Από τις καλύτερες εμφανίσεις της!
Η Taylor Swift στα Elle Style Awards: Αντίγραψε την beauty εμφάνισή της (ρεπορτάζ αγοράς)



Τα Elle Style Awards ήταν η χαρά κάθε fashionista και beauty freak! Υπήρχαν πολύ καλές εμφανίσεις στα βραβεία αλλά εγώ ξεχώρισα 2 την Jourdan Dunn με το χρυσό φορεματάκι και φυσικά την Taylor Swift. Ευτυχώς η Taylor έκανε μια αλλαγή στην εμφάνισή της μιας και τα σπαστά μαλλιά και το κόκκινο κραγιόν είναι παρελθόν. Το μακιγιάζ της ήταν πολύ φρέσκο, κατάλληλο για την ηλικία της με τις σωστές λάμψεις. Θέλεις να μοιάσεις και εσύ στην Taylor; Δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα επόμενα βήματα.

Ένα λαμπερό πρόσωπο σημαίνει λαμπερή επιδερμίδα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις λοιπόν είναι να ενυδατώσεις καλά το δέρμα σου με μια κρέμα ημέρας και τα χείλη σου με ένα βάλσαμο.

Στη συνέχεια θα απλώσεις ένα foundation που να μην είναι πολύ βαρύ ώστε να αποκτήσεις το dewy αποτέλεσμα. Αν έχεις ανάγκη κάλυψε τους μαύρους κύκλους με το concealer στη σωστή απόχρωση.

Στα μάτια κάνε ένα γήινο smoky και τράβηξε την εξωτερική γωνία προς τα έξω για να γίνουν τα μάτια σου γατίσια. Αν θέλεις μπορείς να προσθέσεις ψεύτικες βλεφαρίδες αλλιώς βάλε απλά μάσκαρα.

Αν έχει μείνει ακόμα βάλσαμο χειλιών στα χείλη σου, σκούπισέ το για να απλώσεις το κραγιόν. Κάνε πρώτα το περίγραμμα με ένα nude μολύβι και στη συνέχεια πέρασε το nude κραγιόν.

Δώσε λίγη λάμψη στο πρόσωπο βάζοντας ένα πολύ απαλό ρουζ και highlighter.

Για να κάνεις τα μαλλιά θα πρέπει πρώτα να τα ισιώσεις, να κάνεις την πλάγια χωρίστρα και με μια χτένα και κερί ή τζελ χτένισέ τα για να μην πετούν οι φύτρες. Τόσο απλό!

Αυτή ήταν και η υπέροχη εμφάνιση της Jourdan Dunn!