Εκπτώσεις: Τα must have καλλυντικά που είναι ευκαιρία να αγοράσεις τώρα

Καιρός να γεμίσεις το νεσεσέρ σου!
Εκπτώσεις: Τα must have καλλυντικά που είναι ευκαιρία να αγοράσεις τώρα



Οι εκπτώσεις άρχισαν στα καταστήματα αλλά και στα online shops, ώρα να κάνεις τα ψώνια σου λοιπόν! Ευτυχώς δεν είναι προσφορές άρα οι τιμές έχουν πέσει αρκετά και θα διαρκέσουν περίπου έναν μήνα. Η πιο ασφαλής επιλογή είναι να αγοράσεις τα καλλυντικά που χρειάζεσαι αλλά αν το καλοσκεφτείς, είναι πιο έξυπνο να αγοράσεις κάτι που κανονικά δεν θα τολμούσες ώστε να πειραματιστείς και αν τελικά δεν σου κάνει να μην στεναχωρηθείς για τα χρήματα που έδωσες. Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να ετοιμάσεις μια λίστα από πριν ώστε να πας προετοιμασμένη και να βρεις την καλύτερη τιμή! Στο κάτω κάτω ψάχνεις ευκαιρίες...

Αν προτιμάς να ψωνίζεις online μπορείς να βρεις καλύτερες τιμές απ' ότι στα καταστήματα απλά το αρνητικό είναι ότι δεν μπορείς να τα δοκιμάσεις. Φρόντισε λοιπόν να αγοράσεις μέσω διαδικτύου τα απαραίτητα που έχεις ήδη δοκιμάσει και στα καταστήματα να πάρεις ο,τι θα ήθελες να δοκιμάσεις.

Μια ευκαιρία είναι τώρα να αγοράσεις πινέλα για μακιγιάζ που γενικά είναι λίγο ακριβά. Μπορεί να έχεις ήδη τα απαραίτητα αλλά σίγουρα θα χρειάζεσαι άλλο ένα για blending, δεν γίνεται να το πλένεις κάθε φορά που βάζεις μια σκιά γιατί χάνεις πολύ χρόνο έτσι όταν κάνεις το μακιγιάζ σου. Τα πινέλα είναι σαν τις κάλτσες, πάντα χρειάζεσαι παραπάνω!

Δεν θέλεις κάτι απ' όλα αυτά; Πάρε καλλυντικά από κάποιον μεγάλο οίκο που είναι αρκετά ακριβά. Συνήθως η έκπτωση είναι γύρω στα 30% με αποτέλεσμα να έχει περίπου την ίδια τιμή με τα drugstore καλλυντικά. Εννοείται πως επειδή είναι ακριβό δεν σημαίνει πως είναι και καλύτερο αλλά σίγουρα η αίσθηση είναι διαφορετική όταν κακομαθαίνεις τον εαυτό σου.

Ευκαιρία είναι να πάρεις όμως και σετ για τα μαλλιά, όπως αυτά που περιλαμβάνουν ψαλίδια για ίσιωμα, μπούκλες και τοστιέρα. Δεν σε απασχολεί να έχεις κάτι τέτοιο; Επένδυσε σε ένα καλό πιστολάκι γιατί πραγματικά θα σε σώσει! Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ επαγγελματικού και travel που έχουν οι περισσότερες.