5 τρόποι να μην χαραμίζεις τα καλλυντικά σου

Είναι κρίμα να έχεις καλλυντικά που δεν τα χρησιμοποιείς και μετά να τα πετάς.
5 τρόποι να μην χαραμίζεις τα καλλυντικά σου



Πόσες φορές δεν μαζεύεις καλλυντικά που δεν τα φοράς, τα έχεις διπλά και χρησιμοποιείς και τα δύο καταλήγοντας να πετάς το ένα; Εγώ αυτή τη στιγμή έχω 3-4 ντεμακιγιάζ, διαφορετικές εταιρίες άλλα τα χρησιμοποιώ όλα! Αυτό έγινε γιατί το πρώτο μου έτσουζε τα μάτια και τώρα το χρησιμοποιώ για να καθαρίζω τα πινέλα μου, μετά χρησιμοποιούσα ένα άλλο, το βαρέθηκα, δοκίμασα ένα καινούργιο και μετά βρέθηκε στην κατοχή μου και ένα michellaire και έπρεπε να το δοκιμάσω! 4 ανοιχτά μπουκαλάκια είναι αυτή τη στιγμή ανοιχτά. Κρίμα δεν είναι; Δες παρακάτω τι μπορείς να κάνεις για να το αποφύγεις.

 

● Τελείωσε πρώτα αυτό που χρησιμοποιείς και μετά αγόρασε άλλο γιατί αυτόματα μπαίνεις στη διαδικασία να θέλεις να το δοκιμάσεις αν είναι διαφορετικό από αυτό που έχεις ή απλά βαριέσαι να κουνάς το χέρι σου πάνω κάτω και να ζουλάς τη συσκευασία για να βγάλεις την τελευταία ποσότητα.

● Μην παρασύρεσαι! Τα καταστήματα κάνουν τα πάντα για να σε αποπλανήσουν όπως και οι ειδήσεις με αποτέλεσμα να αγοράζεις πράγματα που δεν τα χρειάζεσαι και θα καταλήξουν στο ράφι.

● Δοκίμασε δείγματα. Συνήθως στα περισσότερα καλλυντικά υπάρχουν δείγματα να δοκιμάσεις ώστε να βρεις ακριβώς αυτό που θέλεις και σου ταιριάζει.

● Μην πιστεύεις τη μόδα. Παρακολουθείς συχνά blogs και κανάλια στο YouTube και ξαφνικά βλέπεις να έχουν αγοράσει όλες το ίδιο προϊόν και να το θεοποιούν; Να είσαι υποψιασμένη γιατί το πιο πιθανό είναι να το έχουν στείλει οι εταιρίες σε αυτές ώστε να το διαφημίσουν. Φυσικά και θα πουν καλά λόγια γιατί πρόκειται για μια συνεργασία αλλά εσύ να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για παν ενδεχόμενη.

● Προτού πας να ψωνίσεις κοίταξε τι έχεις ήδη σε απόθεμα για να μην αγοράσεις το ίδιο καλλυντικό δύο φορές με αποτέλεσμα να χαλάσει.