Ομορφιά Χειμώνας 2016: Όλες οι συμβουλές για να βάλεις σωστά το σκούρο κραγιόν

Δες εδώ τα αγάπημένα μας σκούρα κραγιόν.
Ομορφιά Χειμώνας 2016: Όλες οι συμβουλές για να βάλεις σωστά το σκούρο κραγιόν



Τα σκούρα κραγιόν είναι τέλεια, είναι της μόδας και ό,τι πρέπει για αυτή την εποχή. Είναι όμως αρκετά δύσκολο να το συνδυάσεις μιας και πολύ εύκολα μπορεί το μακιγιάζ να βγει υπερβολικό. Το #FollowMe είναι εδώ για να σε βοηθήσει. Ακολούθησε αυτές τις συμβουλές για τέλειες εμφανίσεις.

● Μην βάψεις έντονα τα μάτια σου. Κράτησε το πρόσωπο όσο πιο “γυμνό” γίνεται για να τραβήξει την προσοχή το έντονο κραγιόν. Μια απαλή σκιά ή ένα λεπτό eyeliner είναι αρκετό για να τονίσεις τα μάτια σου.

● Το μυστικό για τέλεια ζουμερά χείλη είναι απολέπιση μία φορά την εβδομάδα και η καθημερινή ενυδάτωση. Την απολέπιση μπορείς να την κάνεις με σπιτικά υλικά όπως είναι η καστανή ζάχαρη και λίγο ελαιόλαδο. Τρίψε το μείγμα στα χείλη και ξέπλυνε με χλιαρό νερό. Για την ενυδάτωση μπορείς να βάζεις κάθε μέρα lip balm.

● Όσο πιο σκούρο είναι το κραγιόν τόσο πιο έντονα φαίνονται τυχόν λαθάκια. Προτίμησε να απλώνεις το κραγιόν με ένα πινέλο για καλύτερο έλεγχο.

● Φυσικά τα έντονα χείλη χρειάζονται οπωσδήποτε και περίγραμμα. Φρόντισε το μολύβι χειλιών να είναι στο ίδιο χρώμα του κραγιόν σου ώστε να μείνει σταθερό στη θέση του όλη μέρα.

● Ξέχνα τα gloss στα χείλη. Τα σκούρα χρώματα είναι ήδη εντυπωσιακά και οι λάμψεις θα κάνουν όλο το αποτέλεσμα υπερβολικό.

Διάβασε επίσης:

Τόλμησε τα medusa piercing όπως όλα τα cool kids