Συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς: Τι είναι και γιατί αξίζει να τα δοκιμάσεις

Πώς θα σου φαινόταν να είχες καινούργια καλλυντικά κάθε μήνα;
Συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς: Τι είναι και γιατί αξίζει να τα δοκιμάσεις



Έχεις ακούσει ποτέ για τα συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς; Αν όχι καιρός να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες. Τα κουτάκια αυτά περιέχουν καλλυντικά είτε σε κανονικό μέγεθος είτε σε travel size από διάφορες εταιρίες. Κάθε μήνα βγαίνει και ένα καινούργιο το οποίο έχει μέσα διαφορετικά προϊόντα από τα προηγούμενα. Θα βρεις από καλλυντικά περιποίησης μέχρι και μακιγιάζ. Αυτό το κουτάκι λοιπόν το αγοράζεις από τις ιστοσελίδες των εταιριών εκείνων και σου το στέλνουν στο σπίτι σου.

Πώς λειτουργεί; Όταν μπαίνεις στο website πρέπει να γίνεις μέλος, πρέπει να συμπληρώσεις μια φόρμα με τις προτιμήσεις σου και τις ανάγκες σου. Έτσι η εταιρία διαλέγει μόνη της καλλυντικά που πιστεύει ότι θα σου ταιριάξουν για να τα δοκιμάσεις. Είναι μια πολύ έξυπνη ενέργεια που φυσικά έρχεται από το εξωτερικό και μπορείς να ανακαλύψεις καινούργιες εταιρίες και καινούργια προϊόντα. Αν λοιπόν είσαι beauty freak τότε αυτά θα σε βολέψουν πάρα πολύ γιατί έτσι θα δοκιμάζεις καινούργια προϊόντα σε φιλική τιμή και δεν θα σπαταλάς τα χρήματά σου σε άχρηστα καλλυντικά.

Οι εταιρίες με συνδρομητικά κουτιά που βρίσκονται στην Ελλάδα είναι τα www.cherrybox.gr, www.beautytestbox.com και www.glowbox.gr