Ποιες celebrity κάνουν μόνες τους το μακιγιάζ τους

Λίγη εξάσκηση θέλει και μπορείς να το κάνεις και εσύ!
Ποιες celebrity κάνουν μόνες τους το μακιγιάζ τους



Εσύ αν είχες όλα τα λεφτά του κόσμου, θα έκανες μόνη σου το μακιγιάζ; Φαίνεται πως πολλές celebrity σε αυτήν την ερώτηση θα απαντούσαν “ναι”. Από την μία το καταλαβαίνω γιατί μετά από τόσους makeup artist που θα σε έχουν βάψει θα είχες μάθει τα κόλπα και θα ήξερες ακριβώς τι σου αρέσει και τι όχι. Πάντως οι γυναίκες αυτές είναι ένα πολύ ωραίο παράδειγμα για τις πιο απλές που νομίζουν ότι δεν μπορούν να πετύχουν Χολιγουντιανό βάψιμο.

 

Kate Middleton

Ήξερες πως η Kate Middleton βάφτηκε μόνη της στον γάμο της; Αν μπορεί η δούκισσα να το κάνει μέχρι και στον γάμο της, μπορείς να το κάνεις και εσύ!

Kate Hudson

Η Kate Hudson έχει δηλώσει πως αν δεν τα κατάφερνε στον χώρος της ηθοποιίας θα ήθελε να ασχοληθεί με το μακιγιάζ. Εκτός από τον εαυτό της βάφει και την φίλη της!

Dita Von Teese

Η Dita Von Teese όχι μόνο κάνει μόνη της το μακιγιάζ αλλά και τα υπέροχα χτενίσματά της!

Diane Kruger

Και η Diane Kruger κάνει μόνη της το μακιγιάζ αν και με τέτοιο πρόσωπο δεν χρειάζεται και ιδιαίτερα κόλπα για να δείχνει ωραίο!

Shakira

Είδες πως δεν χρειάζεσαι έναν makeup artist για να σου φτιάξει αυτό το λαμπερό πρόσωπο; Πάρε το παράδειγμα της Shakira η οποία βάφεται μόνη της και το επιβεβαιώνει άλλωστε και η Christina Milian

Blake Lively

Και μαμά και προλαβαίνει να κάνει μόνη της το μακιγιάζ! Είχε δηλώσει παλαιότερα πως κάνει μόνη της το μακιγιάζ για τα event γιατί έχει πλάκα.