Θέλεις να γίνεις μια vintage νύφη; Δες το μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις

Γάμος με θεματολογία; Γιατί όχι!
Θέλεις να γίνεις μια vintage νύφη; Δες το μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις



Αν λατρεύεις τις παλιές εποχές, ο γάμος σου είναι η ιδανική ευκαιρία για να τις ζήσεις και εσύ. Μπορείς να έχεις ως θέμα τις δεκαετίες του '40 και '50 και να κάνεις τον ανάλογο στολισμό. Θα είναι κάτι πρωτότυπο και σίγουρα όχι συνηθισμένο. Για μια τέτοια θεματολογία όμως πρέπει να βρεις και το κατάλληλο νυφικό, το κατάλληλο χτένισμα αλλά φυσικά και το κατάλληλο βάψιμο. Για το τελευταίο είμαι εγώ εδώ! Μπορείς να κάνεις μόνη σου ένα πολύ απλό αλλά εντυπωσιακό μακιγιάζ για να λάμψεις σαν μια σταρ του Hollywood στη δεκαετία του '40.

Το μακιγιάζ είναι ένα έντονο γατίσιο eyeliner φυσικά σε μαύρο χρώμα και κόκκινο κραγιόν. Είναι το πιο χαρακτηριστικό μακιγιάζ των δεκαετιών εκείνων. Αν σε προβληματίζει να κάνεις την γραμμή δες αυτό το βίντεο για να μάθεις. Δεν χρειάζεται να σε βάψει make up artist, με λίγη προσπάθεια θα καταφέρεις και εσύ το τέλειο μακιγιάζ.

Φυσικά επειδή είναι ο γάμος σου πρέπει να δείχνεις έξτρα glamorous που σημαίνει πως το μακιγιάζ σου πρέπει να είναι πιο δραματικό. Πώς θα το κάνεις αυτό; Με ψεύτικες βλεφαρίδες! Μην σε προβληματίζουν και αυτές, όλα θέμα συνήθειας είναι.

Τέλος πρέπει να βάλεις και το κόκκινο κραγιόν. Κάνε απολέπιση στα χείλη σου και ενυδάτωσέ τα με ένα βάλσαμο χειλιών. Με αυτή την προετοιμασία τα χείλη σου θα φαίνονται πιο σαρκώδη. Κάνε το περίγραμμα χειλιών με ένα κόκκινο μολύβι, γέμισε τα χείλη σου και με ένα πινέλο πέρασε την πρώτη στρώση του κραγιόν. Ακούμπησε μια λεπτή χαρτοπετσέτα στα χείλη, πέρασε λίγη πούδρα με ένα πινέλο από πάνω, βγάλε την χαρτοπετσέτα και πέρασε την τελευταία στρώση κραγιόν. Τώρα το χρώμα θα διαρκέσει όλη μέρα!