Μακιγιάζ για μεγάλα χαρακτηριστικά προσώπου: Κάν'το όπως η Amanda Seyfried

Μην τα κρύβεις πια με κόλπα μακιγιάζ!
Μακιγιάζ για μεγάλα χαρακτηριστικά προσώπου: Κάν'το όπως η Amanda Seyfried



Αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στο πρόσωπο της Amanda Seyfried; Έχεις και εσύ μεγάλα μάτια και σαρκώδη χείλη; Μην σε αγχώνει πια!

Δεν χρειάζεται να κρύβεις τα χαρακτηριστικά σου με διάφορα κόλπα μακιγιάζ. Αφού έχεις τα προσόντα γιατί να μην τα τονίσεις; Μπορεί να μην είναι τα λόγια της Amanda αλλά με τις πράξεις της φαίνεται πως είναι αυτής της άποψης.

Πώς θα αναδείξεις και εσύ λοιπόν τα μεγάλα σου μάτια και τα σαρκώδη χείλη; Διάβασε παρακάτω για να μάθεις.

Στο #FollowMe επιμένουμε σε μια ελαφριά βάση γιατί σε δείχνει πιο νέα και φρέσκια. Οπότε κάνε οικονομία με το foundation σου. Στη συνέχεια φτιάξε τα φρύδια σου γεμίζοντάς τα. Άπλωσε μια ανοιχτή γκρι σκιά στο κινητό βλέφαρο δίνοντας έμφαση στην εσωτερική γωνία. Στη συνέχεια βάλε την μαύρη σκιά κοντά στην γραμμή όπου ξεκινούν οι βλεφαρίδες συνεχίζοντας προς την εξωτερική γωνία. Από εκεί φέρε την μαύρη σκιά πάλι προς τα μέσα στην κόγχη ώστε να έχεις δημιουργήσεις το σύμβολο “<”. Συνέχισε την μαύρη σκιά και λίγο στο κάτω βλέφαρο και πρόσθεσε τη μάσκαρα.

Όπως θα βλέπεις η Amanda δεν κρύβει τα υπέροχα χείλη της με ένα nude κραγιόν, αντιθέτως φροντίζει να τα τονίσει με κόκκινο κραγιόν. Μην το φοβηθείς λοιπόν! Κάνε το περίγραμμα και στη συνέχεια άπλωσε το κόκκινο κραγιόν.

Ένα νεανικό πρόσωπο χωρίς ρουζ όμως δεν γίνεται. Προτίμησε τα απαλά ρουζ που είναι διακριτικά. Η υπερβολική ποσότητα σε κάνει να δείχνεις πιο μεγάλη.

Δες παρακάτω τα προϊόντα που θα χρειαστείς.