Kylie Jenner: Συνδύασε το κόκκινο κραγιόν με bronze σκιές!

Ιδανικό μακιγιάζ για τις βραδινές εμφανίσεις σου!
 Kylie Jenner: Συνδύασε το κόκκινο κραγιόν με bronze σκιές!



Σου έχουμε πει πολλές φορές στο #FollowMe ότι λατρεύουμε το κόκκινο κραγιόν, ειδικά με μαύρο eyeliner. Καμιά φορά όμως δεν έχεις όρεξη να κάνεις συνέχεια το ίδιο μακιγιάζ αλλά δυσκολεύεσαι να αποχωριστείς έστω και για λίγο το κόκκινο κραγιόν. Την λύση σου την έχει η Kylie Jenner που αντί για eyeliner έβαλε bronze σκιά με glitter. Βλέπεις λοιπόν πως δεν χρειάζεται να είναι γιορτές για να φορέσεις το glitter, μια total black εμφάνιση αρκεί για να το τολμήσεις.

Φυσικά πρέπει να ξεκινήσεις με την βάση σου.

Για αποκτήσεις ένα λαμπερό πρόσωπο με γωνίες σαν την Kylie πρέπει να κάνεις καλό contouring, δηλαδή να δώσεις φως και σκιές όπου πρέπει. Για να μάθεις πως να το κάνεις πάτησε εδώ.

Άπλωσε στο κινητό βλέφαρο την bronze σκιά και με μια ματ καφέ χωρίς glitter δώσε βάθος στα μάτια απλώνοντάς το στην κόγχη. Άπλωσε την ίδια σκιά και στο κάτω βλέφαρο για περισσότερο μυστήριο.

Τέλος, βάλε μια μάσκαρα και στις πάνω αλλά και στις κάτω βλεφαρίδες. Για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ θα χρειαστείς φυσικά κόκκινο κραγιόν! Κάνε πρώτα το περίγραμμα με ένα μολύβι ώστε να μην σου φύγει το χρώμα και στη συνέχεια άπλωσε το κραγιόν.