Δοκιμάσαμε το μακιγιάζ του International Make Up Artist Eliano Bou Assi και μάθαμε τα μυστικά του

Ζήσε και εσύ αυτή την εμπειρία!
Δοκιμάσαμε το μακιγιάζ του International Make Up Artist Eliano Bou Assi και μάθαμε τα μυστικά του



Είχα την τύχη να προλάβω τον International Make Up Artist, Eliano Bou Assi της Bobbi Brown στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Attica του Golden Hall. Είναι ένας πάρα πολύ φιλικός άντρας με μια πολύ γλυκιά προφορά (κατάγεται από το Λίβανο), ο οποίος λόγω της επαγγέλματός του ταξιδεύει σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ινδία και Αφρική αποκαλύπτοντας στις γυναίκες πολύτιμα μυστικά μακιγιάζ! Στην Ελλάδα θα βρισκόταν μόλις για τρεις μέρες και όπως καταλαβαίνετε... δεν θα μπορούσα να χάσω την ευκαιρία να τον γνωρίσω από κοντά για να έχω σήμερα να σας πω tips που θα απογειώσουν το beauty look σας/ 

Από την Δανάη Γεωργαντά 

Πήρα μαζί μου την fashion editor του #FollowMe, Τόνια Παπαμιχαλοπούλου, και κατευθυνθήκαμε στο περίπτερο του οίκου Bobbi Brown. Μας υποδέχτηκαν θερμά, μιλήσαμε με την Product Manager, Ηρώ Βαούτση η οποία μας εξήγησε τον τρόπο που λειτουργούν και πως υποστηρίζουν το φυσικό μακιγιάζ.

Η διαδικασία ήταν απλή. Κάθισα στην καρέκλα και ο Eliano Bou Assi ξεκίνησε να με βάφει. Αυτό όμως που έκανε την εμπειρία μου ξεχωριστή ήταν πως κατά τη διάρκεια μου έδινε διάφορες συμβουλές και επεξηγούσε την κάθε του κίνηση.

Ξεκίνησε με την περιποίηση της επιδερμίδας μου, βρήκε τι τύπο έχω μιας και εγώ η ίδια δεν ήξερα και μέσα σε 5 λεπτά είχα λαμπερό δέρμα χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Οι συμβουλές που μου έκαναν εντύπωση ήταν αρκετές, περίμενα πως θα ήξερα περισσότερα πράγματα η αλήθεια είναι.

Αυτές που μου έκαναν περισσότερη εντύπωση ήταν μόλις απλώσεις το ρουζ στα μήλα, παίρνεις το πινέλο που είχες απλώσει το foundation και το περνάς απαλά πάνω στα μάγουλα, δηλαδή έκανες blending το ρουζ μέσα στο foundation. Το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο! Έδωσε μια πολύ φυσική λάμψη στα μάγουλα μου.

Με συμβούλεψε επίσης πως μετά το foundation να ξεκινήσω με τα χείλη και τα μάγουλα γιατί αν είναι αυτά τέλεια δεν θα χρειάζομαι τίποτα άλλο στα μάτια. Η τελευταία συμβουλή που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν πως όταν έφτιαχνε τα φρύδια μου, χτένισε όλες τις τρίχες προς τα κάτω, με το πινέλο και με λίγη σκιά έβαψε πρώτα το πάνω μέρος του φρυδιού κάνοντας την γραμμή πιο έντονη και με ο,τι έμεινε γέμισε το υπόλοιπο. Φυσικά μετά τα χτένισε όλα στην θέση τους και έβαλε μάσκαρα φρυδιών. Δοκίμασέ το κι εσύ! 

         

Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό μιας και είχα μια πολύ φυσική λαμπερή επιδερμίδα, εννοείται σέξι γατίσια μάτια με μπλε eyeliner (χωρίς eyeliner δεν πάω πουθενά) και ζουμερά χείλη με ροζ κραγιόν.

Μπορείς να ζήσεις την ίδια εμπειρία με τις make up artist που θα βρεις στο κατάστημα και να μάθεις μυστικά από τους ειδικούς.