Υιοθέτησε το glamorous sporty look της Katy Perry

Οι πιο απλές εμφανίσεις είναι και οι πιο ωραίες!
Υιοθέτησε το glamorous sporty look της Katy Perry



Μπορεί οι πιθανότητές σου να ντυθείς σαν cheerleader να είναι μην είναι τόσες πολλές αλλά είναι ευκαιρία να εκμεταλλευθείς την εμφάνιση της Katy Perry η οποία έκανε την τέλεια αλογοουρά και μακιγιάζ. Τώρα ξέρεις πως θα συνδυάσεις τα αθλητικά σου για να φαίνονται πιο glamorous στην εμφάνισή σου.

ΜΑΛΛΙΑ

Δώσε κίνηση στα μαλλιά σου με το πιστολάκι ώστε οι άκρες να μην πέφτουν ίσιες στους ώμους αλλά σχεδόν μπούκλα. Ρίξε σπρέυ για λάμψη, χτένισέ τα όλα πολύ καλά προς τα πίσω και πιάσε τα με ένα λαστιχάκι. Τέλος, ρίξε λίγη λακ για να μην σου φύγει καμιά τρίχα κατά της διάρκεια της ημέρας.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το μακιγιάζ της είναι αρκετά απλό αλλά φρόντισε να τονίσει το βλέμμα τις με έντονες ψεύτικες βλεφαρίδες. Κάνε κανονικά την ρουτίνα της βάσης σου προσθέτοντας έξτρα highlighter για λάμψη στο πρόσωπο. Τα μάτια κράτησέ τα απλά με μια ανοιχτόχρωμη σκιά στο κινητό βλέφαρο και μια λίγο πιο σκούρα στην εξωτερική γωνία για να δώσεις έμφαση. Πρόσθεσε τις βλεφαρίδες και βάλε μάσκαρα για να ενωθούν με τις φυσικές σου. Μην ξεχάσεις το ρουζ για να δώσεις χρώμα στα μήλα και ένα nude κραγιόν για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου.