Κάνε το makeunder Barbie μακιγιάζ της Ellie Goulding

Η σύχρονη εκδοχή του μακιγιάζ της γνωστής κούκλας.
Κάνε το makeunder Barbie μακιγιάζ της Ellie Goulding



Το πιο πιθανό είναι να μεγάλωσες παίζοντας με Barbie και να ζήλευες τα υπέροχα μαλλιά και μακιγιάζ που είχαν. Βέβαια μεγαλώνοντας κατάλαβες πως η πραγματική ζωή είναι τελείως διαφορετική και ότι τελικά η Barbie φορούσε πολύ μακιγιάζ! Σίγουρα όμως σου έχει μείνει απωθημένο γι' αυτό και εμείς προτείνουμε το makeunder μακιγιάζ της Ellie Goulding. Τα ροζ που χρησιμοποίησε ήταν σε χαμηλότερους τόνους από αυτά που φορούσε η γνωστή κούκλα κάνοντας το μακιγιάζ πιο σύγχρονο. Κάνε λοιπόν το makeunder μακιγιάζ της Barbie, δηλαδή απλά ρίξε λίγο τους τόνους!

► Μόλις τελειώσεις με την βάση σου ξεκίνησε με τα φρύδια. Γέμισέ τα για να είναι πιο πυκνά και να δείξει το πρόσωπό σου πιο φρέσκο, πιο νεανικό.

► Στο κινητό βλέφαρο άπλωσε μια ανοιχτόχρωμη σκιά, σχεδόν άσπρη για την βάση σου και στη συνέχεια πρόσθεσε μια ροζ την οποία θα απλώσεις στην κόγχη και στην εξωτερική γωνιά των ματιών για να δώσεις βάθος. Άπλωσε την ίδια σκιά και στο κάτω βλέφαρο ξεκινώντας πάλι από την εξωτερική γωνία φτάνοντας περίπου στη μέση.

► Αν έχεις ανάγκη και φυσικά ανάλογα την περίσταση που έχεις να παραβρεθείς, πρόσθεσε ψεύτικες βλεφαρίδες αλλιώς μπορείς βάλεις πολύ μάσκαρα.

► Για να δώσεις λίγο χρώμα στην επιδερμίδα σου άπλωσε ρουζ στα μήλα κατά προτίμηση με shimmer για να έχεις το λαμπερό αποτέλεσμα της Ellie.

► Τέλος, άπλωσε ένα ανοιχτό ροζ κραγιόν στα χείλη, βάλε μια σταγόνα lipgloss στο κέντρο του κάτω χείλους, πίεσε τα χείλη μεταξύ τους και είσαι έτοιμη. Χείλη για φίλημα!