Το nude μακιγιάζ της Jessica Chastain που πρέπει να υιοθετήσεις

Μια ανάσα από τα μακιγιάζ με πολύ highlighterτων celebrity!
Το nude μακιγιάζ της Jessica Chastain που πρέπει να υιοθετήσεις



Δεν χορταίνουμε εδώ στο #FollowMe να βλέπουμε το μακιγιάζ της Jessica Chastain. Το σχεδόν ματ πρόσωπό της είναι μια ανάσα στις celebrity που επιμένουν στις μεγάλες ποσότητες highlighter που κατάντησε κιτς. Μας αρέσουν οι λάμψεις αλλά με μέτρο γι' αυτό και προτείνουμε να αντιγράψεις το σωστό nude μακιγιάζ της Jessica.

► Το πρώτο βήμα είναι πάντα η καλή ενυδάτωση του προσώπου, είναι το Α και το Ω για ένα μακιγιάζ που τραβάει τα βλέμματα.

► Στη συνέχεια άπλωσε ένα foundation μέτριας προς χαμηλής κάλυψης ώστε να κρύψεις τυχόν ατέλειες αλλά να μην χάσεις τις φυσικές λάμψεις.

► Γέμισε τα φρύδια σου χωρίς όμως να γίνουν τόσο πυκνά που φαίνονται ψεύτικα. Το πρόσωπό σου πρέπει να μείνει όσο πιο φυσικό γίνεται.

► Στα μάτια άπλωσε μια βάση σκιών, μια nude σκιά και για να τονίσεις το βλέμμα σου τράβηξε την γραμμή του eyeliner με καφέ μολύβι ματιών στο πάνω αλλά και στο κάτω βλέφαρο. Σβήσε απαλά την γραμμή με ένα πινέλο για να κάνεις την τελική γατίσια γωνία και άπλωσε μάσκαρα είτε σε καφέ χρώμα είτε σε μαύρο.

► Χαμογέλασε και άπλωσε ένα ανοιχτόχρωμο ροδακινί ή ροζ ρουζ με μια μικρή δόση shimmer στα μήλα για ένα ροδαλό και φρέσκο αποτέλεσμα.

► Τέλος, άπλωσε στα χείλη ένα nude κραγιόν κατά προτίμηση όχι ματ για να έχει μια φυσική και διακριτική λάμψη.

Προαιρετικά: Άπλωσε στα σημεία που θέλουν φως ένα highlighter με διακριτική γυαλάδα σε περίπτωση που η επιδερμίδα σου δεν θέλει να συνεργαστεί.