Έχεις meeting νωρίς το πρωί; Πώς θα κάνεις γρήγορα τέλειο μακιγιάζ και υπέροχο χτένισμα

Δες τι μπορείς να κάνεις μέσα σε μία ώρα.
Έχεις meeting νωρίς το πρωί; Πώς θα κάνεις γρήγορα τέλειο μακιγιάζ και υπέροχο χτένισμα



Τα πιο ωραία άρθρα είναι βγαλμένα από τη ζωή, έτσι και αυτό. Πρόσφατα ειδοποιήθηκα λίγο πριν πέσω για ύπνο το βράδυ πως την επόμενη μέρα το πρωί θα έχω ένα meeting. "Και τώρα τι κάνουμε;", σκέφτηκα. Εννοείται εκείνη την ώρα δεν θα λούσεις τα μαλλιά σου γιατί πρέπει και να κοιμηθείς, δεν το ήξερες πιο νωρίς για να προγραμματίσεις σωστά τη μέρα σου... άρα η μόνη σου ελπίδα είναι να σηκωθείς λίγο πιο πρωί και να ετοιμαστείς γρήγορα για να μην αργήσεις στο ραντεβού (αν αργήσεις, πίστεψέ με, κανείς δεν θα παρατηρήσει τα τέλεια μαλλιά σου γιατί θα είναι όλοι τσαντισμένοι). Επειδή όμως είσαι και εργαζόμενη γυναίκα, δεν έχεις όρεξη να σηκωθείς χαράματα καθότι δεν θα ανοίγουν τα μάτια σου. Τι χρειάζεσαι, λοιπόν; Μακιγιάζ και χτένισμα μέσα σε μια ώρα!

 

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ξεκίνησε με ενυδατική προσώπου γιατί πρέπει να έχεις οπωσδήποτε λαμπερό πρόσωπο και στη συνέχεια άπλωσε το foundation σου. Ο καλύτερος τρόπος εφαρμογής είναι να βάλεις μερικές σταγόνες στο χέρι σου και με κυκλικές κινήσεις να απλώσεις το foundation με ειδικό πινέλο.

Σχημάτισε τα φρύδια σου που είναι πολύ σημαντικά στο πρόσωπό σου. Τα πυκνά αφαιρούν χρόνια αλλά πρόσεξε μην υπερβάλλεις, πρέπει να φαίνονται φυσικά.

Ας προσπεράσεις το eyeliner, επειδή η ώρα περνάει δεν θέλεις να ρισκάρεις μήπως οι δύο γραμμές δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους. Πίστεψέ με, την έπαθα εγώ έτσι. Αν σε βολεύουν οι κρεμώδες σκιές, προτίμησε εκείνες γιατί απλώνονται πιο εύκολα και δεν χρειάζονται πινέλο αλλά φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και σκιές σε μορφή πούδρας. Κάνε ένα “ήσυχο” μακιγιάζ όπως είναι το ανοιχτό καφέ smoky eye

που δεν τραβάει την προσοχή παρ' όλα αυτά φαίνεσαι περιποιημένη.

Στα χείλη βάλε ένα nude κραγιόν για να μην έχεις το νου σου μήπως σου χαλάσει κατά τη διάρκεια του meeting και απέφυγε τα lipgloss γιατί δεν δείχνουν επαγγελματισμό.

Τέλος, βάλε ρουζ στα μάγουλα σε ροζ ή ροδακινί χρώμα και όχι σε καφέ που είναι λίγο πιο σκληρό για το πρόσωπο.

ΜΑΛΛΙΑ

Το κατάλληλο χτένισμα είναι ο,τι μπορείς να κάνεις σε δέκα λεπτά. Είτε είναι french twist είτε είναι ένα σινιόν, σημαντικό είναι να αποφύγεις τα αξεσουάρ στα μαλλιά τα οποία αποσπούν την προσοχή με λάθος τρόπο. Από τα πιο γρήγορα χτενίσματα που μπορείς να δοκιμάσει εκτός από τα δύο που προανέφερα είναι οι καλοχτενισμένες αλογοουρές, γαλλική πλεξίδα, πλεξίδα σε στεφάνι και ένα απλό ίσιωμα (εκτός αν έχεις μπούκλες, τότε θα σου πάρει λίγη ώρα).