Μετά από έντονες βαμμένες νύχτες κάνε το hungover μακιγιάζ σου

Τσούζουν τα μάτια από το έντονο βάψιμο; Δες τι μακιγιάζ μπορείς να κάνεις.
Μετά από έντονες βαμμένες νύχτες κάνε το hungover μακιγιάζ σου



Τελείωσαν (για λίγο) τα μεγάλα ξενύχτια, τελείωσαν και τα δείπνα οπότε ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις. Θέλεις να πας για έναν καφέ με τον φίλο σου αλλά δυστυχώς το δέρμα σου δεν είναι σε καλή κατάσταση μετά από τόσα ποτά, τόσο μακιγιάζ. Ναι η καλύτερη λύση είναι να μείνεις σπίτι και να πιείς πολλά υγρά αντί να βγεις πάλι έξω μόνο που τώρα έχεις ελεύθερο χρόνο οπότε αναγκαστικά θα βαφτείς πάλι. Εγώ είμαι εδώ για να σου πω το καλύτερο μακιγιάζ που πρέπει να κάνεις χωρίς να επιβαρύνεις κι άλλο το δέρμα σου.

 

Ξεκίνα από μια πολύ καλή ενυδάτωση. Βάλε αρκετή κρέμα ημέρας και περίμενε να την απορροφήσει η επιδερμίδα σου. Στη συνέχεια άπλωσε το concealer κάτω από τα μάτια σε σχήμα τριγώνου για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους. Αν δεν τους έχεις θέλω να μου πεις το μυστικό! Ναι αναγκαστικά δεν γλυτώνεις το concealer γι' αυτό και θα ρίξεις τους τόνους αλλού.

Αντί για το κλασσικό foundation προτίμησε μια bb κρέμα η οποία είναι ναι μεν ενυδατική αλλά έχει και λίγο χρώμα μέσα για να καλύψεις τις ατέλειες.

Σχημάτισε τα φρύδια σου, έτσι κι αλλιώς αυτά είναι τα τελευταία που καταλαβαίνουν την ταλαιπωρία. Γέμισέ τα με ένα μολύβι φρυδιών για να τονίσεις το βλέμμα σου ή με σκιές αν σε βολεύει καλύτερα.

Τέλος δώσε στο μονόχρωμο πρόσωπο λίγο χρώμα με ένα ρουζ της επιλογής σου! Άσε τα μάτια γυμνά για να ξεκουραστούν από την μάσκαρα, τις ψεύτικες βλεφαρίδες και τις σκιές και πίστεψέ με θα νιώθεις πολύ καλύτερα να αφήσεις τα μάτια αυτές τις μέρες έξω από τη ρουτίνα του μακιγιάζ σου.

Προαιρετικά βάλε κραγιόν στο φυσικό σου χρώμα για τραβήξεις την προσοχή στα χείλη αντί στα μάτια!