Μάθε να κάνεις τα κοψίματα της Kim Kasdashian

Θέλεις ένα πρόσωπο με έντονες γωνίες; Δες εδώ πως να το πετύχεις.
Μάθε να κάνεις τα κοψίματα της Kim Kasdashian



Αναρωτήθηκες ποτέ πως η Kim Kardashian έχει αυτά τα έντονα και ωραία ζυγωματικά ενώ η αλήθεια είναι πως έχει μερικά κιλάκια παραπάνω από την Kate Moss, την βασίλισσα των ζυγωματικών; Φυσικά όλα είναι θέμα μακιγιάζ, δεν έχει κάνει καμία επέμβαση (τουλάχιστον απ' όσο γνωρίζουμε). Η ίδια δεν ντράπηκε ποτέ να δείξει πως το αποτέλεσμα ήταν θέμα μακιγιάζ και όχι θέμα φυσικής ομορφιάς.

Τι είναι λοιπόν το contouring της Kim; Κάνοντας κοψίματα στο πρόσωπό σου μπορείς να αλλάξεις ή απλά να τονίσεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Την τεχνική αυτή την εφαρμόζεις πριν από το υπόλοιπο μακιγιάζ σου ώστε στο τέλος να μην φανεί διαφορά.

● Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις concealer ανοιχτόχρωμο στη μύτη μέχρι ανάμεσα στα φρύδια, κάτω από τα μάτια έως τα ζυγωματικά, γύρω από τη μύτη και στο πηγούνι.

● Το καλύτερο bronzer που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις είναι σε μορφή στικ ή και υγρό αλλά φυσικά μπορείς να το δουλέψεις και σε μορφή πούδρας. Το τοποθετείς στους κροτάφους, στα πλαϊνά της μύτης και κάτω από τα ζυγωματικά.

● Με ένα χοντρό και φαρδύ πινέλο ανακάτεψέ τα όλα πολύ καλά ώστε να μην μπορείς να διακρίνεις ακριβώς που ξεκινάνε τα βαμμένα σημεία και τελειώνουν. Από εκεί και πέρα συνεχίζεις με ο,τι μακιγιάζ είχες στο μυαλό σου χωρίς πλέον να σε απασχολεί το contouring.