Αντίγραψε το τέλειο look της Reese Witherspoon για το ρεβεγιόν

Άσε τα glitter και τα σκουρόχρωμα στην άκρη και πιάσει τα ροζ!
Αντίγραψε το τέλειο look της Reese Witherspoon για το ρεβεγιόν



Τι καλύτερο από το να βάλεις λίγο χρώμα στη ζωή σου; Ναι ωραίο και το μαύρο και είμαι πιστή σε αυτό αλλά κάπου κάπου αξίζει να βάλεις ένα ροζ φουστανάκι όπως η Reese Witherspoon. Μετά την εμφάνιση της Gwen Stefani στο 'The Voice' Season 7 Red Carpet Event που ήταν πιο casual βέβαια, η Reese είχε το πιο ωραίο και ενδιαφέρον look της εβδομάδας, από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Κάνε ένα soft smoky στα μάτια και χρησιμοποίησε μια σκιά με shimmer στην εσωτερική γωνία του ματιού για να δώσεις λάμψη. Πρόσθεσε βλεφαρίδες που είναι είναι πιο μακριές στην εξωτερική γωνία γιατί αυτό θα σου δώσει το σέξι γατίσιο βλέμμα και φυσικά βάλε μπόλικη μάσκαρα. Όσο πιο μαύρες είναι οι βλεφαρίδες, τόσο το καλύτερο!

Γέμισε τα φρύδια σου με τέτοιο τρόπο που να φαίνονται φυσικά και μην κάνεις έντονες γραμμές.

Βάλε λίγο ροζ ρουζ στα μήλα και ένα ροζ κραγιόν ώστε να συμπληρώσει το μακιγιάζ. Προτίμησε κάποιο που να είναι πιο ενυδατικό για έξτρα λαμπερό πρόσωπο!

ΜΑΛΛΙΑ

Αφού τα έχεις λούσει πέρασε κάποιο προϊόν styling για να δώσεις υφή στα μαλλιά σου και στέγνωσέ τα με την πετσέτα. Όταν έχουν στεγνώσει κατά 70% συνέχισε με το πιστολάκι και όταν τελειώσεις θα ψεκάσεις ένα σπρέυ κατά της θερμότητας. Πάρε μια στρογγυλή βούρτσα για να δώσεις όγκο στα μαλλιά, να τα ισιώσεις αλλά και να δώσεις μια κίνηση στις άκρες, κάτι σαν μπούκλα δηλαδή. Είναι λίγη ταλαιπωρία η διαδικασία αλλά αξίζει!

Στη συνέχεια κρέπαρε την κορυφή του κεφαλιού για περισσότερο όγκο και με μια βούρτσα που έχει πυκνές τρίχες, χτένισέ τα όλα προς τα πίσω εκτός της φράντζας. Τέλος, πιάσε όλα τα μαλλιά σε μια χαμηλή αλογοουρά. Λακ και είσαι έτοιμη!