Αντίγραψε το μακιγιάζ της Lady Gaga για τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν

Και όχι...δεν εννοούμε αποκριάτικο ρεβεγιόν.
Αντίγραψε το μακιγιάζ της Lady Gaga για τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν



Ποιος θα πίστευε ποτέ ότι θα έβρισκες σοβαρό άρθρο που θα σου έλεγε να αντιγράψεις το look της Lady Gaga! Η αλήθεια είναι ότι έκανε μια σπάνια φυσιολογική εμφάνιση την οποία μπορείς να δοκιμάσεις και εσύ χωρίς να πας σε αποκριάτικο πάρτυ. Μάτια που λάμπουν, βλεφαρίδες που τραβάνε την προσοχή και χείλη ζουμερά αποτελούν τον συνδυασμό για να κάνεις το μακιγιάζ της Stefani Joanne Angelina Germanotta. Δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα επόμενα βήματα:

● Φυσικά η καλή ενυδάτωση του προσώπου είναι must προτού βαφτείς. Βάλε ένα serum και μετά μια ενυδατική κρέμα στο πρόσωπο πριν απλώσεις το foundation.

● Χτένισε τα φρύδια σου και πέρασε ένα ειδικό τζελ για να μείνουν στη θέση τους.

● Τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα είναι ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τις σκιές με γκλίττερ μέσα οπότε πάρε μια άσπρη και άπλωσέ την σε όλο το βλέφαρο.

● Επειδή τώρα είναι λίγο δύσκολο να βάλεις το eyeliner πάνω σε τόσο γκλίττερ, χρησιμοποίησε πρώτα ένα σε τζελ μορφή που είναι πιο σταθερά και μετά κάνε τις λεπτομέρειες όπως να σχηματίσεις την τέλεια γωνία με υγρό.

● Άφησε να στεγνώσει τελείως το eyeliner πριν συνεχίσεις με τα μάτια και βάλε ρουζ στα μάγουλα. Ένα ροζ/κοραλλί χρώμα είναι ο,τι πρέπει για να έχεις ένα φρέσκο πρόσωπο.

● Αν τα χείλη σου είναι τελείως άχρωμα, βάλε ένα lipgloss με χρώμα αλλιώς μπορείς να βάλεις και κάποιο διαφανές.

● Συνέχισε με τα μάτια βάζοντας μια οποιαδήποτε μάσκαρα απλά για να μαυρίσουν οι βλεφαρίδες και μετά πρόσθεσε τις ψεύτικες για ένα glamorous αποτέλεσμα!

● BONUS: Αν το τολμήσεις μπορείς να ζωγραφίσεις και μια ελιά ή κάτω από το μάτι ακριβώς όπως η Lady Gaga ή κοντά στη μύτη και τα χείλη.