Πώς να συνδυάσεις το κόκκινο κραγιόν εκτός από το κλασσικό eyeliner

Η Reese Witherspoon θα σου δώσει το παράδειγμα!
Πώς να συνδυάσεις το κόκκινο κραγιόν εκτός από το κλασσικό eyeliner



Στην πρεμιέρα της ταινίας “Wild” παραβρέθηκε η Reese Witherspoon στην οποία πρωταγωνιστεί και ξεχώρισε με το δροσερό της πρόσωπο! Έδωσε έναν άλλο αέρα στο κόκκινο κραγιόν, μιας και ο συνδυασμός με το eyeliner δεν είναι πλέον πρωτότυπος. Αν θέλεις να αποκτήσεις όμως και εσύ το δροσερό νεανικό μακιγιάζ της Reese δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα επόμενα βήματα.

 

● Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι η ενυδάτωση προσώπου γιατί ό,τι και να βάλεις μετά θα δείχνει υπέροχο! Στη συνέχεια βάλε το foundation σου. Αν είναι μέρα φρόντισε να περιέχει και υψηλό δείκτη προστασίας για να μην χαλάσεις το δέρμα.

● Γέμισε τα φρύδια σου αλλά με τέτοιο τρόπο που να φαίνεται φυσικό. Ξέχνα τις έντονες γεωμετρικές γραμμές και τα σχήματα που φαίνονται λες και τα έχεις φτιάξει με αλφάδι. Σε δείχνουν πιο άγρια και το look αυτό πρόκειται για το απόλυτο γλυκό αθώο πρόσωπο οπότε δεν είναι ευπρόσδεκτες οι ευθείες γραμμές και το έντονο contouring.

● Για να μην αφήσεις τα μάτια σου όμως εντελώς γυμνά, άπλωσε μια σκιά με shimmer σε γήινες αποχρώσεις κοντά στο χρώμα του δέρματός σου. Βάλε μάσκαρα στις πάνω αλλά και στις κάτω βλεφαρίδες και τελείωσες με τα μάτια.

● Στα χείλη βάλε ένα κόκκινο κραγιόν σε πορτοκαλί τόνους για να πετύχεις αυτό το δροσερό πρόσωπο της Reese. Μην ξεχάσεις φυσικά να κάνεις και το περίγραμμα στα χείλη για να σου κρατήσει παραπάνω ώρες.

● Τέλος, βάλε ένα ροδακινί απαλό ρουζ και είσαι έτοιμη για το κόκκινο χαλί!