Οι καλύτεροι συνδυασμοί σε σκιές και κραγιόν για σένα

Είναι μερικά combos στο μακιγιάζ που απογειώνουν την εμφάνισή σου! Δες εδώ τα 3 αγαπημένα μας.
Οι καλύτεροι συνδυασμοί σε σκιές και κραγιόν για σένα



Μπορεί να κάνεις άπειρα μακιγιάζ αλλά σίγουρα θα έχεις καταλήξει σε μερικά αγαπημένα σου που στις δύσκολες στιγμές σε βγάζουν ασπροπρόσωπη. Τι να κάνεις, κάποια χρώματα ταιριάζουν καλύτερα μεταξύ τους και τονίζουν τα καλά χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Έτσι και εγώ έχω τους αγαπημένους μου συνδυασμούς σε μάτια και χείλη.

Πρώτο αγαπημένο είναι τα μπορντό/μωβ χείλη και ένα σκοτεινό καφέ smoky eye. Ακούγεται αρκετά σκούρο το μακιγιάζ αλλά για Φθινόπωρο και Χειμώνα είναι ό,τι πρέπει! Είναι σέξι και μυστηριώδης ταυτόχρονα και ταιριάζει με όλα τα outfit και όλες τις ώρες.

Δεύτερο αγαπημένο, τα nude χείλη με bronze/χρυσές σκιές. Το πρόσωπο φαίνεται τόσο λαμπερό γιατί δεν έχει σκούρα χρώματα για να κάνουν το πρόσωπο "βαρύ". Φυσικά και σε αυτή τη περίπτωση ταιριάζει και το μαύρο eyeliner με ψεύτικες βλεφαρίδες.

Τρίτο αγαπημένο είναι ένα κλασσικό μακιγιάζ δηλαδή τα κατακόκκινα χείλη με σκιά στο χρώμα το δέρματος και eyeliner. Διάλεξε το σωστό κόκκινο ανάλογα με το χρώμα του δέρματός σου οπότε ρώτησε την πωλήτρια ποια από τις δύο βάσεις σου ταιριάζουν καλύτερα στην επιδερμίδα. Υπάρχει το κόκκινο με υποτόνους μπλε και πορτοκαλί.