Ομορφιά 2016 : Τα προϊόντα που δεν πρέπει να αποχωριστείς το καλοκαίρι

Εσύ ποιο απ' όλα έχεις ήδη στο νεσεσέρ σου;
Ομορφιά 2016 : Τα προϊόντα που δεν πρέπει να αποχωριστείς το καλοκαίρι



Ωραίο το καλοκαίρι, αλλά όταν έρχεται η στιγμή να κάνουμε το μακιγιάζ μας πιο ανάλαφρο, εκεί τα πράγματα κάπως δυσκολεύουν. Τελικά αν το σκεφτείς δεν είναι τόσο δύσκολο να πετύχεις ένα πιο καλοκαιρινό beauty look αν έχεις τα σωστά προϊόντα, τα οποία φυσικά θα είναι πιο light και summerish.

Kατά βάση αυτό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι ότι πρέπει να επιλέγεις πιο φυσικές αποχρώσεις τόσο για τα μάτια όσο και για τα χείλη σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να βάλεις ένα πιο έντονο μολύβι ματιών, όπως σε μπλε χρώμα - που αποτελεί και hot τάση για φέτος.

Μια καφέ σκιά ματιών, ένα μολύβι ματιών σε έντονο μπλε χρώμα, μια καφέ μάσκαρα, ένα concealer σε μορφή stick, ένα προϊόν για highlighting, ένα lipgloss σε απόχρωση που γίνεται ένα με τα χείλη σου, μια μπρονζέ πούδρα και ένα ρουζ σε απαλό ροζ χρώμα είναι η μαγική οχτάδα για το νεσεσέρ σου. 

Πες ναι στο minimal μακιγιάζ και όχι στις υπερβολές! Για περισσότερα check την gallery που ακολουθεί και δες τι έχεις και τι σου λείπει! Summer is here...

Σου περισσεύει λίγο μέλι; Αν ναι, φτιάξε μόνη σου μια μάσκα προσώπου!