Σε 5 λεπτά (μόνο): Δές πώς θα κάνεις το πιο λαμπερό, πρωινό μακιγιάζ!

Η διάσημη makeup artistLisa Eldridge ετοίμασε ένα tutorial που θα αλλάξει τα πρωινά σου μπροστά στον καθρέφτη!
Σε 5 λεπτά (μόνο): Δές πώς θα κάνεις το πιο λαμπερό, πρωινό μακιγιάζ!



Αν στο μυαλό σου πρωινό μακιγιάζ = λιγότερος ύπνος (οποτε προτιμάς να περνάς μια μάσκαρα στα γρήγορα και έξω από την πόρτα) πάμε στοίχημα ότι με το που θα δεις αυτό το video θα αλλάξεις γνώμη. 

Η Lisa Eldridge, διάσημη makeup artist και λάτρης του vlogging, έκανε ένα tutorial όπου δείχνει βήμα βήμα πώς θα κάνεις ένα φρέσκο, φωτεινό μακιγιάζ και μάλιστα χρονομετράει τη διαδικασία, αποδεικνύοντας πως δεν χρειάζεσαι περισσότερο από πέντε λεπτά (και χωρίς να έχεις το ταλέντο ενός makeup artist)! 

Τα μυστικά της: το σωστό makeup που γίνεται ένα με την επιδερμίδα σου, καμουφλάρει τις ατέλειες και φωτίζει το πρόσωπο, οι τονισμένες βλεφαρίδες (τις γυρίζει ελαφρά με το ειδικό ψαλιδάκι και περνάει 2 στρώσεις μάσκαρα), τα καλοσχηματισμένα φρύδια (εντάξει, αυτά χρειάζεται να τα έχεις περιποιημένα από την προηγούμενη μέρα και απλά να τα αναδείξεις με μια σκιά, μάσκαρα ή μολύβι φρυδιών) και ένα άγγιγμα χρώματος στα χείλη και τα ζυγωματικά. 

Αφού δεις το tutorial της Lisa, κάνε κλικ στην φωτογραφική μας γκάλερι για να δεις μερικά από τα αγαπημένα μας προϊόντα για πρωινό μακιγιάζ