Τόλμησέ το τώρα! Τα πιο ωραία χείλη με glitter

Τρέξε στα καταστήματα να βρεις το αγαπημένο σου glitter!
Τόλμησέ το τώρα! Τα πιο ωραία χείλη με glitter



Ξεκίνησα αυτό το άρθρο με σκοπό να το παρουσιάσω απλά ως μια νέα πρόταση, να κάνεις μια αλλαγή στο στυλ σου. Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά πίστευα ότι είναι ωραίο σαν ιδέα. Όσο έψαχνα όμως φωτογραφίες τόσο πιο πολύ με ενθουσίαζε το glitter στα χείλη! Παράτησα το άρθρο στη μέση και μπήκα σε όλες τις εταιρίες καλλυντικών για να βρω τα πιο ωραία glitter. Θέλω να το δοκιμάσω και εγώ και μάλιστα όσο πιο σύντομα γίνεται!

Βαρέθηκα τα απλά κόκκινα χείλη, το smoky eye ή το γήινο μακιγιάζ. Έχω ανάγκη να ανανεωθώ και να τολμήσω καινούργια πράγματα. Τι και αν θα σε κοιτάξουν 5 άτομα παραπάνω αν βγεις με glitter στα χείλη; Ποιος είπε ότι υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που πρέπει να βάφεσαι; Το νόημα του μακιγιάζ είναι να νιώθεις ωραία εσύ και όχι να είσαι κοινωνικά αποδεκτή. Αν ενθουσιάστηκες και εσύ όσο εγώ δεν έχεις παρά να πάρεις ιδέες από τα παρακάτω μακιγιάζ!

Εκτός ότι το glitter είναι ήδη τολμηρό, μπορείς να το συνδυάσεις και με ένα τολμηρό κραγιόν όπως είναι το λαχανί!

Θέλεις όμως να ξεκινήσεις δειλά δειλά; Κάνε αυτό το ροζ όμπρε και βάλε glitter μόνο στο πάνω μέρος των χειλιών.

Δοκίμασε όμως να κάνεις και μεγάλες αντιθέσεις! Αυτός ο συνδυασμός μοβ/φούξια με aqua glitter είναι τέλειος.

Σου έχω ήδη πει πόσο είναι της μόδας το μαύρο κραγιόν τώρα. Πήγαινέ το όμως ένα βήμα παραπέρα βάζοντας και λίγο glitter στη μέση του κάτω χείλους.

Τέλος, μπορείς να βάλεις το glitter και μόνο στο πάνω μέρος του χειλιού απλά φρόντισε να μην κάνει μεγάλη αντίθεση με το κραγιόν αλλιώς θα μοιάζει λες και έχεις ένα γυαλιστερό μουστάκι!