Perfect skin με αυτά τα προϊόντα: Όταν η βάση είναι τέλεια το έντονο μακιγιάζ είναι περιττό

Ούτε μάσκαρα δεν θα χρειαστείς!
Perfect skin με αυτά τα προϊόντα: Όταν η βάση είναι τέλεια το έντονο μακιγιάζ είναι περιττό



Έχεις σκεφτεί ποτέ να κάνεις μια επίσημη εμφάνιση με πολύ ελαφρύ μακιγιάζ; Όχι; Δεν σου φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό; Καιρός να αλλάξεις γνώμη. Στην πρόσφατη επίδειξη του οίκου Salvatore Ferrafamo τα μοντέλα ήταν όλες πολύ ελαφριά βαμμένες. Τόσο ελαφριά που φαίνεται λες και είναι άβαφες. Αν προσέξεις όμως θα δεις πόσο όμορφες είναι και πως δεν είναι ανάγκη να κάνεις smoky eyes για να εντυπωσιάσεις.

Το μυστικό για να δείχνεις νέα και δροσερή δεν είναι το έντονο βάψιμο αλλά το πολύ ελαφρύ. Θέλεις να μάθεις πώς θα πετύχεις το μακιγιάζ του Ferragamo; Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες.

● Μια τέλεια επιδερμίδα πρέπει να λάμπει. Αυτό σημαίνει πως η ενυδάτωση είναι πάρα πολύ σημαντική. Θα χρειαστείς μια κρέμα ημέρας αλλά και ένα serum για έξτρα ενυδάτωση. Μην ξεχνάς όμως να κάνεις και μία φορά την εβδομάδα απολέπιση για να διώξεις τα νεκρά κύτταρα.

● Στη συνέχεια άπλωσε το foundation της επιλογής σου. Προτίμησε να το απλώσεις με ένα πινέλο κάνοντας κυκλικές κινήσεις.

● Στις ατέλειες βάλε concealer. Αν δεν είναι απαραίτητο μην βάλεις, less is more!

● Ώρα να μείνουν όλα αυτά στη θέση τους. Βάλε μια διάφανη ή στο χρώμα του δέρματος πούδρα ώστε να σταθεροποιήσεις τα προϊόντα αλλά και να καλύψεις τις πολλές λάμψεις.

● Για να κάνεις όλο αυτό το look λίγο πιο εντυπωσιακό φρόντισε να τονίσεις τα φρύδια σου. Φτιάξε το σχήμα και γέμισέ τα για να φαίνονται πυκνά.

● Τέλος, βάλε λίγο ρουζ και ένα lib balm για να ολοκληρώσεις αυτό το νεανικό μακιγιάζ!