Bridal: Παντρεύεσαι το φθινόπωρο; Κάνε αυτό το μακιγιάζ

Το τέλειο βάψιμο για να είσαι όμορφη όλη μέρα.
Bridal: Παντρεύεσαι το φθινόπωρο; Κάνε αυτό το μακιγιάζ



Γίνεσαι φθινοπωρινή νυφούλα; Διάλεξες την καλύτερη περίοδο! Δεν θα ζεσταίνεσαι στο νυφικό σου και δεν θα λιώσει το μακιγιάζ. Επίσης η μελαγχολία λόγω του καιρού κάνει τον γάμο σου αμέσως πιο ποιητικό. Τώρα είναι όμως το δύσκολο κομμάτι. Η οργάνωση. Πρέπει να κλείσεις εκκλησία, να στείλεις προσκλήσεις, να βρεις στολισμό, να βρεις νυφικό, να βρεις το κατάλληλο μακιγιάζ και πάει λέγοντας.

Για το τελευταίο όμως είμαστε εμείς εδώ. Έχουμε το τέλειο φθινοπωρινό μακιγιάζ για σένα! Το καλύτερο; Μπορείς να το κάνεις και μόνη σου. Μην ξοδεύεις τα χρήματά σου άσκοπα. Καλύτερα φύλαξέ τα για τον μήνα του μέλιτος που θα το θυμάσαι για μια ζωή.

● Επειδή ο καιρός είναι λίγο πιο κρύος μπορείς να βάλεις ένα καλυπτικό foundation για τέλεια επιδερμίδα, δεν πρόκειται να λιώσει. Φυσικά θα σταθεροποιήσεις την βάση σου με λίγη πούδρα.

● Τόνισε τα φρύδια σου! Είναι πάρα πολύ της μόδας τα πυκνά φρύδια και αλλάζουν όλο το look σου.

● Επένδυσε σε μια σκούρα γήινη παλέτα σκιών. Οι παλέτες είναι καλύτερες γιατί έτσι δεν χρειάζεται να ψάξεις για συμπληρωματικά χρώματα. Κάνε ένα έντονο smoky για να τονίσεις το βλέμμα σου.

● Φυσικά πρόσθεσε ψεύτικες βλεφαρίδες. Αν δεν βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες στον γάμο σου, πότε θα βάλεις;

● Ένωσε τις ψεύτικες βλεφαρίδες με τις φυσικές σου χρησιμοποιώντας μία μάσκαρα.

● Για να δώσεις λίγη λάμψη και φυσικό χρώμα στο πρόσωπό σου βάλε ρουζ και higlighter.

● Τέλος, βάλε στα χείλη σου ένα nude κραγιόν για να μην αφήσεις και σημάδι στον μελλοντικό σου άντρα!