Mad Video Music Awards : Μωβ κραγιόν το καλοκαίρι; Η Demy το τόλμησε

Τι λες; Θα το δοκιμάσεις;
Mad Video Music Awards : Μωβ κραγιόν το καλοκαίρι; Η Demy το τόλμησε



H όμορφη και γλυκιά Demy κάθε φορά που παρευρίσκεται σε κάποιο event, μουσικό ή μη καταφέρνει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία να ξεχωρίζει τόσο για το στιλ της όσο και για το beauty look της. Έτσι και χτες στα Mad Video Music Awards πραγματοποίησε μια εμφάνιση που αξίζει να αναλύσουμε και γιατί όχι να πετύχεις και εσύ παρόμοιο look.

Η Demy, φόρεσε ένα μουσταρδί φόρεμα της εταιρείας Toi-Moi σε 60's γραμμή και στιλ και η αλήθεια είναι ότι ταίριαξε στο νεαρό της ηλικίας της. Εκεί όμως που διαφοροποιήθηκε ήταν στο μακιγιάζ. Συγκεκριμένα άφησε να πρωταγωνιστήσει το μωβ χρώμα στα χείλη της και το υπόλοιπο μακιγιάζ κινήθηκε στους τόνους του χρυσού και του bronze, δίνοντας ένα ηλιοκαμμένο τελικό αποτέλεσμα. Τα γαλάζια μάτια της αγαπημένης τραγουδίστριας αναδείχτηκαν ακόμα περισσότερο και εμείς απλά δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια από το πρόσωπο της.

Πως θα πετύχεις παρόμοιο beauty look :

Δώσε bronze και ηλιοκαμμένο αποτέλεσμα με την χρήση προϊόντων όπως τερακότα και make-up, χωρίς να βαρύνετε πολύ το πρόσωπο σας. Στην συνέχεια ένα σημαντικό βήμα είναι να φτιάξετε τα φρύδια σας και να γεμίσετε τυχόν κενά με κάποιο μολύβι ή σκιά. Το επόμενο βασικό step είναι να βάλετε το μωβ κραγιόν σας. Φυσικά πριν αρχίσετε όλο το μακιγιάζ καλό θα ήταν να κάνετε μια μικρή απολέπιση στα χείλη σας με ζάχαρη και μέλι, έτσι ώστε να τοποθετηθεί τέλεια το κραγιόν. Πριν απλώσετε το κραγιόν (κατά προτίμηση με πινέλο) κάντε το περίγραμμα με το μολύβι χειλιών έτσι ώστε μετέπειτα το κραγιόν να μείνει σταθερό. 

Δες εδώ, ποιες κυρίες κατάφεραν να μπουν στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς;