Crash test: τρεις διαφορετικοί τρόποι ντεμακιγιάζ

Δες ποια είναι τα αρνητικά αλλά και τα θετικά τους.
Crash test: τρεις διαφορετικοί τρόποι ντεμακιγιάζ



Θεωρώ τη διαδικασία του ντεμακιγιάζ ό,τι πιο βαρετό υπάρχει! Προτιμώ μέχρι και να ξυρίζω τα πόδια μου. Είναι όμως αναγκαίο γιατί αλλιώς καταστρέφεις την επιδερμίδα σου. Επειδή όμως θεωρώ αυτή τη διαδικασία τόσο βαρετή έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς τρόπους για να βρω εκείνο που έχει καλύτερα, γρηγορότερα αποτελέσματα χωρίς όμως να χαλάει το δέρμα. Εδώ θα δεις τρεις διαφορετικούς τρόπους ντεμακιγιάζ και θα δεις τα αρνητικά και τα θετικά.

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ

Ο καθαρισμός με σαπούνι στο πρόσωπο είναι ο καλύτερος. Καθαρίζει σε βάθος και αποτελεσματικά. Τα αρνητικά του είναι πως πρέπει να το κάνεις οπωσδήποτε στο μπάνιο γιατί έχει νιπτήρα, μπορεί να αφήσει την επιδερμίδα σου ξηρή με αποτέλεσμα να βάλεις και κρέμα προσώπου μετά και τον χειμώνα αν δεν έχεις ζεστό νερό παγώνεις. Είναι μια μικρή ταλαιπωρία δηλαδή.

ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η μεσαία λύση είναι το γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ. Καθαρίζει, ενυδατώνει ταυτόχρονα και είναι σχετικά γρήγορο. Το αρνητικό του ντεμακιγιάζ είναι πως χρειάζεται αρκετό τρίψιμο ειδικά αν έχεις χρησιμοποιήσει αδιάβροχη μάσκαρα. Επίσης αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα μπορεί κάποια βαμβάκια να σε ενοχλούν.

ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το θετικό είναι πως τελειώνεις γρήγορη τη διαδικασία και χρειάζεσαι το πολύ δύο μαντηλάκια. Το αρνητικό είναι πως αφυδατώνει το δέρμα σου μιας και τα περισσότερα περιέχουν οινόπνευμα και απλά απλώνεις το μακιγιάζ σε όλο το πρόσωπο. Φυσικά είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείς αυτά παρά να μην ξεβάφεσαι καθόλου.