Μακιγιάζ μιας pop star: Κάνε το βάψιμο της Μελίνας Μακρή

Δες εδώ τα αγαπημένα μας eyeliner.
Μακιγιάζ μιας pop star: Κάνε το βάψιμο της Μελίνας Μακρή



Καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα καλό eyeliner, έτσι και η Μελίνα Μακρή από τους Vegas. Το μακιγιάζ της ήταν εντυπωσιακό χωρίς όμως να είναι υπερβολικό. Συνδύασε υπέροχα το μαύρο eyeliner με φούξια κραγιόν με αποτέλεσμα ένα κλασσικό μακιγιάζ να φαίνεται σύγχρονο. Δυσκολεύεσαι με την γραμμή του eyeliner; Βρες σε ποια υφή σε βολεύει καλύτερα.

Εγώ μικρότερη είχα ξεκινήσει με το υγρό eyeliner αλλά δεν τα κατάφερνα με τίποτα. Έτσι μια μέρα αποφάσισα να πάρω σε τζελ μορφή και τελικά τα κατάφερα! Η γραμμή έβγαινε πάρα πολύ ωραία. Επειδή όμως δεν ήταν πολύ έντονο το μαύρο άλλαξα ξανά μετά από έναν χρόνο το eyeliner και γύρισα στο υγρό. Πλέον χρησιμοποιώ και τα δύο ανάλογα την όρεξη που έχω. Τα στιλό δεν με βόλεψαν ποτέ. Πρέπει να το κρατήσεις όρθιο για μην στεγνώνει το πινελάκι. Μεγάλη ταλαιπωρία...

Το μακιγιάζ της Μελίνας όμως είναι εύκολο. Βάζεις ένα foundation στο πρόσωπό σου, με ένα concealer καλύπτεις τις ατέλειες, τονίζεις τα φρύδια σου, βάζεις το eyeliner, ρουζ και φούξια κραγιόν!