Γάμος αλά Hollywood; Θα χρειαστείς ψεύτικες βλεφαρίδες και eyeliner

Ένας γάμος υπερπαραγωγή πρέπει να έχει και το ανάλογο μακιγιάζ!
Γάμος αλά Hollywood; Θα χρειαστείς ψεύτικες βλεφαρίδες και eyeliner



Θα κάνεις τον γάμο σου υπερπαραγωγή; Τότε σίγουρα θα χρειάζεσαι και την ανάλογη εμφάνιση. Μπορεί να μην γράφω για ρούχα αλλά ξέρω πολύ καλά πως να δείχνεις υπερπαραγωγή μόνο με το μακιγιάζ σου. Τα must have; Φυσικά το eyeliner και οι ψεύτικες βλεφαρίδες! Γνωρίζω πως αρκετές είναι εναντίον στις βλεφαρίδες είτε γιατί δεν του αρέσει η ιδέα που είναι ψεύτικες είτε γιατί απλά δεν μπορούν να τις βάλουν. Είμαι εγώ όμως εδώ για να σου λύσω και τα δύο προβλήματα.

Αν είσαι από εκείνες λοιπόν που έχουν ενδοιασμούς για τις ψεύτικες βλεφαρίδες μάλλον δεν τις έχεις δοκιμάσει. Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω το fake γενικά. Έχω βάλει νύχια τα ποία τελικά δεν κράτησα, έχω βάλει βλεφαρίδες τις οποίες λατρεύω και σκέφτομαι να πάρω τρέσες. Τώρα θα μου πεις, όλα αυτά δεν είναι fake δηλαδή; Είναι αλλά έχει σημασία πως θα τα ενσωματώσεις στο στυλ σου. Για πρώτη φορά δοκίμασε τις ψεύτικες βλεφαρίδες που μοιάζουν αληθινές γιατί δεν είναι τόσο μακριές και τόσο πυκνές. Θα δεις να αλλάζει αμέσως το μακιγιάζ σου χωρίς εσύ να φαίνεσαι ‘δεύτερη’. Αποκλείεται να μην τις αγαπήσεις! Οι βλεφαρίδες δεν είναι για κάθε μέρα όμως στον γάμο σου επιβάλλεται να τις βάλεις.

Αν όμως το πρόβλημά σου είναι πως δεν μπορείς να τις τοποθετήσεις τότε δεν έχεις παρά να πατήσεις εδώ όπου σου δείχνω σε βίντεο, βήμα βήμα πως να τις βάλεις μόνη σου.