Tips για λαμπερό δέρμα χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Ποιά γυναίκα μπορεί να βάφεται συνέχεια; Δες πως μπορείς να έχεις ένα λαμπερό δέρμα χωρίς μακιγιάζ.
Tips για λαμπερό δέρμα χωρίς ίχνος μακιγιάζ



Ωραίο και το μακιγιάζ αλλά δεν γίνεται να βάφεσαι και κάθε μέρα γιατί πρώτον βαριέσαι και δεύτερον δεν είναι καλό για το δέρμα. Για να κυκλοφορείς όμως χωρίς μακιγιάζ θέλεις να έχεις ένα ωραίο καθαρό πρόσωπο με ελάχιστες ατέλειες. Φυσικά δεν μπορείς να έχεις το δέρμα όπως όταν είναι με foundation γι' αυτό μην απελπίζεσαι αν έχεις μερικές κοκκινίλες ή κάποια σπυράκια. Ο στόχος είναι το δέρμα να λάμπει!

 

  • Πιές νερό! Φυσικά πρέπει να πίνεις πολύ νερό είτε θέλεις λαμπερό δέρμα είτε όχι. Περίπου οχτώ ποτήρια πρέπει να πίνεις την ημέρα, εξαρτάται βέβαια και από το ύψος σου και τα κιλά σου. Αν είσαι από αυτές που δεν διψάνε ποτέ και έτσι ξεχνάς να πίνεις, υπάρχουν διάφορα application που σου θυμίζουν πότε είναι η ώρα να πιείς.
  • Σημαντική είναι η καθαριότητα του προσώπου γι' αυτό και δεν κάνει να κοιμάσαι με το μακιγιάζ σου. Πάντα να ξεβάσαι πριν πέσεις για ύπνο. Κάνε βαθύ καθαρισμό και απολέπιση μία φορά την εβδομάδα περίπου για να μην μαζεύεις βρώμες στους πόρους σου και φαίνεται άτονο το πρόσωπό σου.
  • Μπορείς και μία φορά την εβδομάδα να βάλεις μάσκα προσώπου κατά προτίμηση φυτική. Αν θέλεις κυκλοφορούν πολλές συνταγές να την φτιάξεις μόνη σου που είναι το καλύτερο γιατί ξέρεις τι βάζεις μέσα.
  • Κοιμήσου... Ο ύπνος κάνει θαύματα! Εντάξει μην ψάχνεις ευκαιρία να κοιμηθείς δωδεκάωρο γιατί και αυτό δεν είναι καλό. Συνδύασε τον ύπνο με μια κρέμα νυχτός για καλύτερα αποτελέσματα. Μην ξεχνάς την ημέρα να βάζεις ενυδατική με καλό δείκτη προστασίας.
  • Κάνε βόλτες γιατί ο δροσερός αέρας κάνει καλό στη κυκλοφορία του αίματος. Είναι και ευκαιρία να περπατήσεις λίγο οπότε δύο σε ένα!