Παντρεύεσαι την Άνοιξη; Όλες οι beauty λεπτομέρειες που πρέπει να ξέρεις

Δεν χρειάζεται να τρέχεις σε ακριβά spa!
Παντρεύεσαι την Άνοιξη; Όλες οι beauty λεπτομέρειες που πρέπει να ξέρεις



Πλησιάζει η μέρα του γάμου σου και έχεις αγχωθεί για να τα προλάβεις όλα. Το κακό είναι πως το άγχος επιδρά αρνητικά στην εμφάνισή σου γιατί μπορεί να μην κοιμάσαι τις σωστές ώρες ή να σου έχουν βγει σπυράκια. Τι να κάνεις όμως; Πρέπει να τα οργανώσεις στην εντέλεια. Σαν συμβουλή θα σου έλεγα να φροντίσεις να έχεις τελειώσει όλες τις δουλειές τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν από την μεγάλη μέρα ώστε να περάσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου για να ηρεμήσει και η επιδερμίδα.

Εκείνη την εβδομάδα που θα χαλαρώσεις μπορείς να κάνεις τα beaute σου. Να περιποιηθείς ένα ένα τα μέρη του σώματός σου για να δείχνεις λαμπερή και φρέσκια σε μία από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής σου. Φρόντισε να βάζεις εκείνη την εβδομάδα κάθε μέρα μάσκα μαλλιών ώστε να ανακτήσουν την χαμένη τους λάμψη. Πάντα μετά το λούσιμο των μαλλιών πέρασε στις άκρες ένα έλαιο για να μην δείχνουν ταλαιπωρημένες.

Στο πρόσωπο σου προτείνω να κάνεις καλή απολέπιση ώστε να διώξεις τα νεκρά κύτταρα και να μην έχεις πια θαμπή επιδερμίδα. Φυσικά εκτός από την κρέμα ημέρας χρησιμοποίησε και κρέμα νυκτός για έξτρα ενυδάτωση.

Μην ξεχνάς όμως και το σώμα σου. Φρόντισε να ενυδατώνεις καθημερινά το δέρμα σου ώστε μέχρι την ημέρα που θα παντρευτείς και θα φορέσεις το νυφικό η επιδερμίδα σου να είναι απαλή. Δες θέλεις να σε ακουμπήσει ο γαμπρός και να πιάνει μια ξηρή περιοχή... Οι περιποιήσεις δεν σταματούν όμως εκεί. Μπορείς να τις κάνεις ακόμα πιο εξειδικευμένες όπως σωστή περιποίηση των χεριών και ποδιών. Βέβαια είναι προαιρετικό, δεν λατρεύουν όλες οι γυναίκες τόση περιποίηση. Παρακάτω θα βρεις τα αγαπημένα μας προϊόντα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις!