10 τρόποι για να δείχνεις νέα χωρίς καλλυντικά! Κι όμως γίνεται

Η μόνη κρέμα που χρειάζεσαι είναι μια ενυδατική με δείκτη προστασίας!
10 τρόποι για να δείχνεις νέα χωρίς καλλυντικά! Κι όμως γίνεται



Έχεις μπει και εσύ στον φαύλο κύκλο όπου αγοράζεις συνέχεια καλλυντικά για να δείχνεις πιο νέα; Μήπως όλα αυτά είναι υπερβολές; Μήπως μπορείς να δείχνεις νέα με πιο απλά πράγματα; Δεν χρειάζεται να ξοδεύεις μια ολόκληρη περιουσία για να αποκτήσεις την τεράστια συλλογή με καλλυντικά. Η μόνη κρέμα που όντως χρειάζεσαι είναι μια ενυδατική με δείκτη προστασίας.

Για να δείχνεις πιο νέα δοκίμασε τα παρακάτω.

► Όπως και το τσιγάρο έτσι και το καλαμάκι από όπου πίνεις το ποτό σου προκαλεί ρυτίδες γύρω από το στόμα.

► Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός για να δείχνεις νέα και φρέσκια. Σίγουρα είχες από μία φίλη που δούλευε χρόνια νύχτα και τώρα φαίνεται 20 χρόνια μεγαλύτερή σου. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν κοιμόταν τις ώρες που έπρεπε ή κοιμόταν πολύ λίγο.

► Είναι σημαντικό επίσης να κοιμάσαι στη σωστή στάση. Αν κοιμάσαι συνέχεια από την ίδια πλευρά η επιδερμίδα σου διπλώνεται με τέτοιο τρόπο που αποκτάς ρυτίδες. Προσπάθησε να κοιμάσαι ανάσκελα ή αν δεν μπορείς, να αλλάζεις συχνά πλευρά.

► Όταν στέλνεις μηνύματα κράτησε το κινητό στο ύψος των ματιών. Αν το κρατάς χαμηλά, κοιτάς συνέχεια προς τα κάτω που δημιουργεί ρυτίδες στο λαιμό.

► Όταν κάνεις την αλογοουρά σου ή το σινιόν σου μην τα κάνεις σφιχτά στο κεφάλι. Με τον καιρό τα μαλλιά θα σου πέφτουν.

► Όσο και να κρυώνεις, απέφυγε τα air-condition που ξεραίνουν τον αέρα και αφυδατώνουν την επιδερμίδα σου.

► Στέγνωσε την επιδερμίδα σου με την πετσέτα κάνοντας ταμποναριστές κινήσεις. Όταν τρίβεις το δέρμα σου ταλαιπωρείται χωρίς λόγο.

► Σημαντική είναι και η άσκηση! Φυσικά δεν χρειάζεται να γίνεις ξαφνικά πρωταθλήτρια αλλά η γυμναστική έχει πάρα πολλά οφέλη που σε κάνουν να δείχνεις πιο νέα.

► Κάνε σωστή διατροφή. Δεν χρειάζεται να κόψεις ξαφνικά τα αναψυκτικά και τις σοκολάτες αλλά πρέπει να τα πίνεις και να τα τρως με μέτρο. Φρόντισε να παίρνεις τις θρεπτικές ουσίες που έχει ανάγκη ο οργανισμός σου.